Winterwandelvakantie: de winter in een ander tempo

De winter vraagt soms een rustiger tempo dan de snelheid van de pistes. Wandelend in een winterlandschap heb je tijd om de sneeuw onder je te horen kraken, de schoonheid van het dal te overzien en een gems over te zien steken. We vonden een meerdaagse ‘raquettes’ (sneeuwschoenen) -reis die je in alle vrijheid van het winterwonderland laat genieten.

IMG_1723site

Alp Adventures organiseert deze ‘snowshoe adventure’ vanuit Samoëns in de Franse Alpen niet ver van de Mont-Blanc. Je verblijft 7 dagen in een comfortabel chalet en gaat vijf dagen met een gids op pad. Voor een voedzaam ontbijt en heerlijk diner wordt gezorgd. Het lopen met de raquettes is even wennen maar heb je snel onder de knie. De gids neemt je mee naar de mooiste plekken en leert je over veiligheid en oriëntatie bij winterse omstandigheden. Hoogtepunt is een overnachting in een berghut, in alle stilte, midden in de natuur.

Kijk voor meer informatie op de site van Alp Adventures. De eerstvolgende Snowshoe Adventure wordt aangeboden van 5 t/m 12 maart.

IMG_1420%20site DSCN4390

>> Foto’s van Alp Adventures

Kijk voor meer informatie op de site van Alp Adventures. De eerstvolgende Snowshoe Adventure wordt aangeboden van 5 t/m 12 maart.

 

 

or

Log in met je gegevens

Wachtwoord vergeten?