Winterwandelen in het Lechtal deze voorjaarsvakantie?

Als je in de week van 23 februari nog een weekje zou willen winterwandelen, dan is het niet zo makkelijk om nog een hotel te vinden. Wij kunnen je nu echter blij maken met een winterwandel-arrangement, inclusief busvervoer, in een van de mooiste dalen van Tirol: het Lechtal. De pracht van het winterlandschap van het Lechtal is hier echt overweldigend. Het kenmerkt zich door nog echte ongerepte natuur in één van de mooiste landschappen van Tirol. Vanuit je verblijf in je hotel in het charmante dorpje Stanzach kun je tal van wandelingen maken en kun je o.a. het Tannheimertal, de Zugspitz Arena en Heiterwang bezoeken.

Deze 8-daagse winterwandelvakantie is met TopClass touringcar Nederland – Lechtal en terug. Verblijf o.b.v. halfpension in het drie sterren Hotel Föhrenhof, aan de rand van het dorp Stanzach. Waar je na je wandelingen kunt genieten van de open haard, het zonneterras of de sauna. Wil je kijken hoeveel sneeuw er ligt op dit moment klik dan hier voor de webcam van Stanzach

Bekijk 8-daagse Winterwandelvakantie Lechtal met TopClass touringcar. Last-minute-prijs 499,-

Wandelen in het Lechtal

Het Lechtal zelf heeft een overvloed aan wandelmogelijkheden maar wil je daar vandaan nog wat meer ondernemen dan geven we je hieronder een paar wandeltips.

Wandeling Heiterwangsee: Een geliefde wandelbestemming is de Heiterwangersee. Niet in de laatste plaats vanwege het zonnige terras met prachtig uitzicht en de beroemde Apfelstrudel, Jägertee en meer van die lokale lekkernijen.

Wandelen omgeving Ehrwald: Aan de voet van de 3000 meter hoge Zugspitze liggen de plaatsen Ehrwald, Lermoos en Biberwier, begrippen als het over wintersport gaat. Talrijke wandelroutes verbinden deze drie plaatsen.

Ehrwald, foto: Joshuashearn, Wikimedia

Wandeling Elbigenalp: Het Lechdal is nog een van de ongerepte rivierdalen van Tirol. Hier kun je een prachtige wandeling maken langs de traag stromende Lech en als je wilt kun je een bezoek brengen aan de lokale houtsnijwerk school.

Wandeldag Tannheimertal: Het fotogenieke Tannheimertal is een echt wandelparadijs. Niet voor niets was het Tannheimerdal het decor voor menige “Heimatfilm”. Het sneeuwzekere dal, één van de mooiste dalen Oostenrijk, wordt doorkruist door kilometers wandelpaden. Naar de Vilsalpsee kun je wandelen of het treintje nemen.

Afdalen van Heiterwanger Hochalm naar Berwang: Neem de bus naar Berwang. Met de lift van de Heiterwanger Hochalm naar boven, waar een zonnig terras op je  wacht. Tijdens de afdaling heb je een schitterend uitzicht over het dal.

Heiterwangsee, foto: Tobiastu, Wikimedia

Je reist in comfortabele TopClass touringcar

Bekijk 8-daagse Winterwandelvakantie Lechtal met TopClass touringcar. Last-minute-prijs 499,-

or

Log in met je gegevens

Wachtwoord vergeten?