Wie test gratis deze nieuwe 9-daagse wandelroute in regio Hochkönig?

Foto: hochkoenig.at

Aan het indrukwekkende Hochkönig-massief in het Oostenrijkse Salzburgerland liggen de mooiste Alpenweides. Deze groene Almen zijn in de zomer een ware gezondheidstuin, waar tal van wilde kruiden groeien en bloeien. Langs de negen belangrijkste Almen heeft men een nieuwe ‘Kruidenwandelroute’ ontwikkeld die loopt langs de negen mooiste Almen aan de Hochkönig. Het lokale verkeersbureau wil graag weten wat Nederlandse wandelaars van de route vinden en stelt daarom een 9-daagse wandelvakantie voor twee personen ter beschikking.

Het 9-daagse wandelarrangement voor 2 personen is o.b.v. half-pension, van ****hotel naar ****hotel met bagagevervoer  (waarde € 1000,- pp). Je ontvangt uitgebreide informatie over de regio en de route en krijgt onderweg een kruiden-workshop. De heen- en terugreis zijn op eigen gelegenheid en voor eigen rekening.

BEN JE GEÏNTERESSEERD? DAN ZIJN DIT DE VOORWAARDEN

De bedoeling is dat de gehele route door je gelopen wordt en dat deze na afloop door je wordt beoordeeld en waarbij je eventuele verbeterpunten aangeeft. Zodat het wandelarrangement volgend jaar in perfecte vorm kan worden aangeboden, ook door Ecktiv. De testreis is gepland van 26 september tot 4 oktober. Je loopt in negen dagen alle negen etappes variërend in afstand van 10 tot 20 km. Alpenervaring is niet nodig, maar je hebt een goede basis conditie, want je moet rekenen op 6-8 uur per wandeling. Tijdens de reis maak je foto’s die mogelijk gebruikt gaan worden. Na afloop schrijf je een verslag waaraan je ook verbeterpunten aangeeft. De Ecktiv redactie zal a.d.h van je verslag een bericht plaatsen op Ecktiv en Facebook.

Ben je geïnteresseerd en in de gelegenheid om dit nieuwe wandelarrangement in Hochkönig te testen? Meld je dan vóór 27 augustus aan met onderstaand formulier.

AANMELDFORMULIER

Ja, ik ben zeker geïnteresseerd en voldoe aan de voorwaarden zoals hierboven beschreven

 

 

or

Log in met je gegevens

Wachtwoord vergeten?