Wandelen over het ‘Krijtlandpad’ langs Duitse en Vlaamse grens

kaart wandelnet, foto: Romaine, Wikimedia

Het Krijtlandpad wordt door veel wandelaars ervaren als een van de mooiste lange afstandspaden van Nederland. Dat komt mede doordat het heuvelachtige landschap voornamelijk buitenlands aandoet met zijn soms meters hoge krijtsteen wanden waar je langs loopt. Sinds kort is de Curfsgroeve tussen Geulhem en Maastricht in de route opgenomen, waardoor die spannender, afwisselender en vooral veel groener is geworden. Het 90km lange Krijtlandpad is een rondlopende route, opgeknipt in 6 etappes die vanuit Maastricht via Slenaken, Vaals en Gulpen weer eindigt in Maastricht.

Ga voor meer informatie en etappe beschrijvingen naar: wandelnet.nl of bestel de Wandelgids S7 Streekpad Krijtlandpad

Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan een nieuw 6-daags Wandelarrangement van hotel naar hotel met bagagevervoer over het Krijtlandpad. Ben je geïnteresseerd, laat dat dan weten met het vrijblijvende interesseformulier onderaan deze pagina. Dan houden we je als eerste op de hoogte.

Ben je geïnteresseerd in een 6-daags Wandelarrangement van hotel naar hotel met bagagevervoer over het Krijtlandpad, laat dat dan weten met onderstaand formulier. Dan houden we je als eerste op de hoogte.

VRIJBLIJVEND INTERESSE FORMULIER

Ecktiv 6-daags Wandelarrangement Krijtlandpad

 

or

Log in met je gegevens

Wachtwoord vergeten?