Wandelen door de wijnheuvels van Slovenië naar de Italiaanse kust

Vipava vallei, foto: Doremo, Wikimedia

Wat dacht je van een wandelvakantie die begint in de wijnheuvels van Slovenië. Die begint bij de beroemde kalksteengrotten van Postojna en eindigt in Triest aan de Adriatische kust in Italië. Een reis langs historische kastelen, de magische berg Nanos en de mooiste agrarische producten. Zo worden wijnheuvels afgewisseld door bossen of vergezichten over weides en overnacht je in Agriculture boederijen.

Je reis begint in Postojna, waar je een ondergrondse wandeling maakt in de beroemde en fascinerende druipsteengrotten (de tickets worden geregeld). Met de auto moet je rekenen op zo’n 1200km, met de trein of vliegen doe je op Ljubliana. Men is milieubewust in de regio en trots op hun mooie lokale producten. Genoeg tijd en mogelijkheden om ze te proeven begeleid natuurlijk door de lokale wijnen. Een reis voor wandel&wijn liefhebbers. Dagelijks loop je 12 tot 20km. Meer over het gebied en de wijnen vind je op: rtlnieuws.nl

Ben je geïnteresseerd in onze nieuwe wijn-wandelvakantie in Slovenië, dan houden we je graag op de hoogte via onderstaand formulier.

De beroemde sprookjesachtige Postojna grotten waar je een ondergrondse wandeling maakt, foto: Ivan Ivankovic, Wikimedia

Over uitgestrekte vlaktes kijk je uit op het Nanos gebergte, foto: Beroesz, Wikimedia

Op een van de laatste dagen kun je kennis maken met de wereldberoemde Lipica-paarden, foto: Gorupka, Wikimedia

Je eindigt in Triest aan de Adriatische kust van Italië, foto: Nick Savchenko, Wikimedia

Ben je geïnteresseerd in onze nieuwe wijn-wandelvakantie in Slovenië, dan houden we je graag op de hoogte via onderstaand formulier.

VRIJBLIJVEND INTERESSE FORMULIER

Nieuwe Wandelvakantie Slovenië

or

Log in met je gegevens

Wachtwoord vergeten?