Een huisje om een actieve dag romantisch af te sluiten

We zochten een leuke overnachtingsplek voor de lente maar kwamen uit bij een huisje dat het hele jaar door prettig verblijven is. Niet voor niets heet het ‘Vierseizoenenhuisje’ gelegen in het Leudal tussen Roermond en Weert. Een historische en romantische plek vanwaar je een van de vele wandel- en fietstochten door het Leudal kunt maken.

Het Vierseizoenenhuisje ligt in de tuin (prachtig in de lente) van een monumentale boerderij en heeft een schattig torentje waar je met een gietijzeren trap kunt komen om er op een bijzondere plek te slapen. Het interieur is nog heerlijk knus en klassiek en toch zijn alle moderne voorzieningen voorhanden. En als je na een inspanning eerst even bij wilt komen doe dat dan in je privé hottub die je zonder extra kosten tot je beschikking hebt.

vierseiz (2)

Interieur en de slaapkamer in het torentje

Wandelen en fietsen
Het Vierseizoenenhuisje ligt in Heythuisen, centraal in het Leudal. Het Leudal is een zijdal van de Maasvallei en is bekend om haar beekdalen en moerasbossen. Je kunt er uitstekend wandelen en fietsen. Zo is er voor fietsers de Leudalroute en heeft een Liefde voor Limburg een overzicht van wandelmogelijkheden.

> foto’s van Buitengoed de Graad, verhuurder Vierseizoenenhuisje.

vierseiz (1)

Het Leudal

Website Vierseizoenenhuisje.

or

Log in met je gegevens

Wachtwoord vergeten?