Deze nazomer 4 dagen wandelen door het Limburgse Heuvellandschap?

Foto: Frans Berkelaar, Pxhere

Recent plaatsten we een artikel onder de titel ‘Bergwandelen in Nederland’ en dat ging natuurlijk over Zuid-Limburg met zijn Pietersberg en Vaalserberg. Daar was veel belangstelling voor. Indrukwekkender nog is het on-Nederlandse heuvellandschap waar rust en ruimte worden afgewisseld met gezellige dorpen, stadjes en prachtige vergezichten over de heuvels en velden. Een waar wandelparadijs voor wie in Nederland wil blijven, maar wel verlangt naar een beetje buitenlandgevoel.

Op dit moment leggen we de laatste hand aan een individueel 5-daags wandelarrangement van hotel naar hotel met bagagevervoer. Tijdens de vier afwisselende wandeldagen trek je door de heuvels en dalen van Zuid-Limburg en bezoek je de Vaalserberg met het drielandenpunt.

Ben je geïnteresseerd, dan kun je je nu al vrijblijvend aanmelden met het formulier onderaan deze pagina. We houden je dan als eerste op de hoogte.

Als je geïnteresseerd bent kun je je nu al vrijblijvend aanmelden met onderstaand formulier. We houden je dan als eerste op de hoogte.

VRIJBLIJVEND INTERESSE FORMULIER

5-daags individueel Wandelarrangement Zuid-Limburgs Heuvellandschap

Ja, ik ben wel nieuwsgierig naar jullie 5-daagse arrangement. Hou me maar op de hoogte.

 

or

Log in met je gegevens

Wachtwoord vergeten?