Van Gogh Fietsroute: 900 kilometer in 204 pagina’s

Foto: achtergrond Albertmosm, Pixabay

Fietsroute met een mooi thema. De Van Gogh route leidt de fietser afwisselend door een rustige landelijke omgeving, dan weer door enkele grote hoofdsteden. Telkens is gezocht naar goed fietsbare wegen en paden, van Eindhoven naar Amsterdam, Den Haag en Antwerpen, en verder naar Brussel en Parijs. Het boek is goed ter voorbereiding maar dient tevens tot gids als je hem zelf wilt gaan fietsen.

HET BOEK | Vincent van Gogh biedt zelf volop inspiratie om zijn leven en werk te volgen. En geen betere manier dan ontspannen op de fiets, in de open lucht dicht langs plaatsen waar hij woonde en door landschappen die hij op zijn expressieve manier vorm gaf. Juist fietsers bewegen zich op eigen kracht door het landschap dat ze met aangepast tempo in zich op kunnen nemen. Zij ademen de sfeer in van de opvolgende steden en streken en volgen met oog en oor wat zich in de omgeving afspeelt. Deze gids biedt een aantrekkelijke vorm met een aaneengesloten route van Eindhoven over Amsterdam naar Auvers-sur-Oise en Parijs. Een afstand van 900 kilometer, die echter ook makkelijk in twee gedeelten kan worden afgelegd, passend binnen een week. Een route die begint met een blik op de Gennepse en Collse watermolens en eindigt bij de dorpskerk van Auvers-sur-Oise, of desgewenst op Montmartre met uitzicht over de Parijse daken op de Notre Dame en de Eiffeltoren.
Onderweg komt de fietser ook tal van onverwachte onderwerpen en bezienswaardigheden tegen die niet met Van Gogh samenhangen, zoals historische binnensteden, het Middelpunt van Nederland, indrukwekkende scheepsliften en fraaie kastelen.

Je kunt het boek ‘Van Gogh Fietsroute’ bestellen bij: fietsvakantiewinkel.nl

Binnenpagina ‘Van Gogh Fietsroute’

Je kunt het boek ‘Van Gogh Fietsroute’ bestellen bij: fietsvakantiewinkel.nl

or

Log in met je gegevens

Wachtwoord vergeten?