Tweedaagse Wandeltochten inclusief overnachting

Foto: Nivon.nl

Bij het Nivon kun je het hele jaar door terecht voor een tweedaagse wandeltocht met een overnachting in een van de natuurvriendenhuizen. Het principe is simpel: je loopt vanaf een NS-station naar een natuurvriendenhuis en de volgende dag doe je hetzelfde andersom, maar dan veelal via een andere route. Een mooie manier om een natuurgebied wat uitgebreider te leren kennen.

Op de site van het Nivon kies je uit een van de 13 natuurvriendenhuizen. Hier krijg je nadere informatie over de locatie en een routesuggestie voor je tweedaagse wandeltocht. In de natuurvriendenhuizen kun je zelf je maaltijd bereiden en andere wandelaars ontmoeten. Overigens kun je hetzelfde ook met de fiets doen. Kies dan je eigen route vanaf de NS-stations.

Kijk op de Tweedaagse pagina van het Nivon website hoe je eenvoudig een tweedaagse wandeltocht regelt.

zeehuis-nivon

Het oude Zeehuis in de duinen van Bergen aan Zee is een van de paradepaardjes van het Nivon ( Foto: Martijn Kriens, Flickr )

zeehuis

Zo kom je aanlopen via de route die door het Nivon voor je is uitgestippeld. Je kamer staat klaar. (  Foto: brigitta-pix, Flickr )

nivon-terras

Gezellig bijpraten na een lange dag wandelen. Wat is mooier, de wandeling of de overnachting? ( Foto Nivon.nl )

nivon-pannen

In de gemeenschappelijke keukens van de Nivonhuizen is er ruimte genoeg om je eigen maaltijd te maken. Veel huizen zijn ook beschikbaar voor groepen. ( Foto Nivon.nl )

 

De 13 natuurvriendenhuizen van Nivon.

De 13 natuurvriendenhuizen van Nivon.

Kijk op de Tweedaagse pagina van het Nivon website hoe je eenvoudig een tweedaagse wandeltocht regelt.

 

or

Log in met je gegevens

Wachtwoord vergeten?