Reviews

Huttentocht Beaufortain met uitzichten op Mont Blanc

Wij vonden de reis fantastisch alles was goed geregeld, het boekje de kaart de overnachtingen met ontbijt en diner. Vooral de app was super je kon gewoon niet verkeerd lopen echt geweldig. Wij hebben geweldig genoten mede doordat alles zo goed geregeld was.

C. Vergeer

Mijn cijfer:

9

Huttentocht Schladminger Tauern Höhenweg

Mooie reis, goede overnachtingslocaties

P. van der Pluijm

Mijn cijfer:

9

Prachtige route,eerste wandelroute was in verhouding met tweede route qua verhouding van km niet helemaal gelijk. Hotels waren goed en het eten ook.

M. Rouwendal

Mijn cijfer:

9

Fietsvakantie Groninger Hogeland + Schiermonnikoog

Prachtige routes, goede accomodaties en vriendelijke mensen. Alles goed geregeld.

Y. Blijdorp

Mijn cijfer:

8

Fietsvakantie Maasroute van Maastricht naar Nijmegen

Een geweldige mooie fietsvakantie en de hotels heel goed ook dineren in de hotels. Wegens corona buiten op de terrassen en we hadden mooi weer. Echt een aanrader. Alleen de laatste dag naar Nijmegen fietsen is wel veel kilometers. Zodat we in Archen niet naar de kasteel tuinen hebben bezocht.

Lees meer

A. Bijvoet

Mijn cijfer:

9

Fietsvakantie Overijssel Weerribben Wiedentocht

Het was weer super geregeld. We hebben erg genoten. Van de hotels, route, kofferservice alles was perfect.. Zeker voor herhaling vatbaar

J. Berendsen-Verbeek

Mijn cijfer:

9

Wandelvakantie rondje over de Drentse Hondsrug

Heerlijk gewandeld over rustige paden! Gastvrij onthaald op alle adressen.

A. Schutten

Mijn cijfer:

9

Wandelvakantie Pieterpad van Ommen naar Vorden

Alles was uitstekend geregeld, prima overnachtingsadressen. Vooral de B&B’s vonden we leuk.

S. Franken

Mijn cijfer:

8

Wandelvakantie mooiste paden van Noord-Drenthe

Voor corona omstandigheden waren de hotels goed. De 2e etappe van Assen naar Norg viel behoorlijk tegen. Lange rechte asfaltpaden naast autowegen en over vrij drukke gewone wegen. Lang en saai. Overige routes waren afwisselend en mooi. Afsluitend, over het algemeen een leuke vakantie. Weer een goede ervaring. We komen zeker terug voor een volgende reis.

Lees meer

j. potter

Mijn cijfer:

8

Wandelvakantie Pieterpad van Ommen naar Vorden

Routes waren geweldig, maar dat was ( helaas) niet jullie verdienste, waren immers de bestaande Pieterpadetappes. Ons eerste overnachtingshotel Hotel Paping in Ommen, viel wat tegen. Was weliswaar schoon, maar de kamer kon wel een opknapbeurt gebruiken! En zeker in vergelijking met de andere slaapplekken!! Gelukkig voor hen was het onze eerste slaapplaats. Als het andersom was geweest, zou het een afknapper zijn geworden. Het vervangende hotel, Fletcher Sallandse heuvelrug, had een geweldige ligging. Super plek. Tip: in beschrijving er bij zetten hoever het lopen is vanaf station, was best nog een flinke trip. De informatie die wij hadden ontvangen mbt aankomst- en vertrektijden in de B&B Ervenimmendael klopten niet. Volgens onze beschrijving waren we na 14.00 uur welkom, maar dat bleek eigenlijk 16.00 uur te zijn. Gelukkig was de eigenaresse thuis en konden we binnen. Verder een hartelijk ontvangst. Bagage stond telkens voor ons klaar, dus............ alles geslaagd wat ons betreft. MVG Lia van Herten

Lees meer

L. van Herten

Mijn cijfer:

9

or

Log in met je gegevens

Wachtwoord vergeten?