Reviews

Huttentocht Dolomieten langs Rosengarten en Sasso Lungo

Werkelijk briljante ervaring gehad met Ecktiv. Huttentocht gedaan in Val di Fassa, zeer goed geregeld allemaal en mooie hutten! Wat vooral zo fijn is dat je je welkom voelde in alle hutten, wij hadden half pension en is ons zeer goed bevallen, met heel goed eten. Wij zijn alweer op zoek naar een volgende tocht.

Lees meer

T. Broersen

Mijn cijfer:

9

Wandelvakantie Hunsrück met hangbrug Geierlay

De organisatie van de reis was prima, de wandelingen heel mooi. In het eerste hotel was de accommodatie versleten en het ontbijt geweldig; de eigenaars stoppen binnenkort met het runnen van het hotel "Schinderhannes". Het 2de hotel was prima. De uitleg over de reis was prima. Het zal een uitdaging zijn om goede hotels te vinden, maar het was natuurlijk niet meer het hoog seizoen en er was veel gesloten.

Lees meer

E. Vonk

Mijn cijfer:

7

t. brouwer

Mijn cijfer:

9

Wandel-zeilvakantie naar de Nederlandse Waddeneilanden

Leuke reis, mooie boot, goed verzorgd, goed eten en drinken. Kapitein en kok hielden zich wel erg afzijdig van de groep. Dat was jammer. Kok kwam soms met vermaningen die ik niet kon plaatsen omdat ze daar vooraf niets over had gezegd (dat we kopjes bij ons moesten houden, dat we stil moesten zijn als zij haar cursus volgde). Ik zou zeggen: meld die dingen bij het praatje vooraf, dat bespaart irritaties. Dienstverlening van Ecktiv was top.

Lees meer

H. van Dijk

Mijn cijfer:

7

Busreis-Fietsvakantie langs het Pieterpad van Pieterburen naar Maastricht

De reis was prima, heb er van genoten. Kanttekeningen: 1 soms hotel te ver van de route, kost veel tijd om alle fietsen weer in te laden en 's ochtends terug op route er weer uit te "gooien"; zeker als het regent:>) 2 hotel in Ommen was onder de maat, mijn 1 persoonskamer was veredelde kast en extra toegangscontrole voor diner uitermate star, waardoor er minder mensen hebben kunnen eten dan bedoeld (en betaald) was. 3 knooppuntenroute dient gecontroleerd te zijn voor vertrek. 4 ik had gevraagd of reis over verharde paden ging, bij jullie, en dat werd bevestigd en dat was niet het geval: jammer als je met je racefiets met smalle banden over grint, gravel en zandpaden moet

Lees meer

H. Blom

Mijn cijfer:

8

Wandelvakantie Eifel in natuurwandelpark DeLux

Hele leuke mini-vakantie dichtbij Nederland. In een voor ons onbekend wandelgebied, het natuurgebied DeLux (grens Duitsland en Luxemburg ).

J. Bijloos

Mijn cijfer:

8

Wandel-zeilvakantie naar de Nederlandse Waddeneilanden

Het was een fijne korte vakantie in eigen land. Een prima crew (schipper, matroos en kok) die er alles aan deed om de groep optimaal te laten genieten van de Wadden. Het schip was ruim genoeg voor deze groep en we kregen goede adviezen voor wandelingen. Het meehelpen tijdens het zeilen was leuk en leerzaam. En de maaltijden waren erg goed verzorgd.

Lees meer

S. Verbeek

Mijn cijfer:

9

Wandelvakantie Rheinsteig van Rüdesheim naar Koblenz

Prachtig gebied om doorheen te wandelen ! Wij vonden de wandelingen pittig, maar niet te. Alle hotels waren prima, leuke diversiteit qua accommodatie, van hypermodern naar Duitse degelijkheid. Alle afstanden prima, behalve 1 dag : dag 3 : van Lorch naar Kaub : wij verbleven in hotel Christian, daardoor werd deze dag een ( te ) korte wandeldag, vervolgens sliepen we de dag erna in hotel Anker in Bornhoven, waardoor deze wandeling erg lang werd, en gezien de zwaarte te lang. Beter is overnachten in St-Goarshausen zelf en ergens vooraan in Bornhoven. Voor de rest : absolute aanrader deze reis, wij waren verrast hoe mooi de natuur daar is. Verder : de reisbeschrijving was in het Duits, tip : laat dit vertalen in het Nederlands, is voor veel mensen die op de beschrijving lopen, toch veel makkelijker, wij liepen met GPS. Goed om te weten is, dat je ook alle afstanden met de trein kan overbruggen, dit in geval van nood. (ECKTIV: "We werken met de beste lokale specialisten. Vanaf seizoen 2022 is deze routebeschrijving in het Engels.)

Lees meer

l. lemmens

Mijn cijfer:

10

Wandelvakantie Portugal door de Douro vallei met Porto

Het waren mooie wandelingen. De overnachtingen waren top, helaas viel het hotel in Porto erg uit de toon, het was ver van het centrum, erg veel lawaai van de straat en een slecht bed. Ik had liever wat meer betaald en een beter hotel gehad. Voor de route moet niet alleen op de tekst af gaan er was een aantal keer rechte en links verwisseld. Ook was de beschrijving niet eenduidig waar de bagage op de laatste wandeldag moest worden opgehaald.

Lees meer

E. Godefroy

Mijn cijfer:

8

Fietsvakantie Groninger Hogeland + Schiermonnikoog

Mooie route, alles stond duidelijk beschreven. De koffers moesten erg vroeg bij de receptie neergezet worden, 10uur is een betere tijd.

N. Lardinois

Mijn cijfer:

8

or

Log in met je gegevens

Wachtwoord vergeten?