Reviews

Fiets-zeilvakantie over IJsselmeer en Waddenzee

De reis heeft volledig aan mijn verwachtingen voldaan.

G. Pater

Mijn cijfer:

9

We hebben ontzettend genoten! 1e Keer met Ecktiv, en supergoed bevallen. Eigenlijk klopte alles. De info, de routes, hotels goed voor elkaar (tuurlijk, fijn Duitsland). Er zaten minder fijne routes bij vanwege de weg, maar ook dat werd allemaal aangekondigd. Corona in Duitsland: ook superstrak geregeld.

Lees meer

J. Tibben

Mijn cijfer:

9

Wandelvakantie Saar-Hunsrück Steig

Het was een mooie wandelvakantie. De hotels waar we verbleven voldeden aan onze wensen. Alleen jammer dat we een hotel niet in konden omdat deze was vol zat toe we er aan kwamen. We moesten dus een verplaatsing doen naar het vorige hotel. Dat vonden we jammer temeer dat dit hotel midden in de natuur lag.

Lees meer

J. Mathijssen

Mijn cijfer:

8

Wandelvakantie Beieren en de Salzburger alpen

We hebben genoten! Erg mooie wandelingen en in ons geval nog super weer ook. Gollingen Hotel&Pension was érg gehorig (wij sliepen naast de eetzaal).

K. Schutten

Mijn cijfer:

8

Huttentocht Oostenrijk rond de machtige Dachstein

Het terrein was wellicht wat eentonig, maar de omgeving blijft fantastisch. De hutten waren veelal goed, waarvan het minst waren: de 1e berghut & de laatste overnachting (de rest erg goed waren). Alle hard-copy kaarten waren erg welkom en prettig :)

D. Wien

Mijn cijfer:

8

Fietsvakantie langs de Moezel van Trier naar Cochem

Alles was prima verzorgd, duidelijke informatie over de route etc. Vriendelijk en behulpzaam personeel bij ECKTIV. Een probleem met de koffers op de een na laatste dag werd keurig opgelost. Voor een volgende wandel- of fietsvakantie weten wij ECKTIV te vinden.

A. de Waard

Mijn cijfer:

9

Huttentocht Oostenrijk door Nationaal Park Gesäuse

Een mooie route door een rustig gebied! Een groot pluspunt is dat er amper liften in het gebied zijn, daardoor heb je minder dagjesmensen en heb je de route bijna voor jezelf. Er zaten een aantal pittige stukken in (bergop met flinke stijgingspercentages), maar al met al was de route qua zwaarte heel goed te doen. Er zaten geen stukken in die echt te zwaar of te technisch waren. En, hoe hoger je ging, hoe mooier de route en omgeving. Dus de beloning voor het harde werk was er zeker! Alleen dag 7 viel ons echt tegen. De eerste 8 kilometer van de route was mooi, door de bergweiden, maar de laatste kilometers naar Admond liepen we echt overeen vrij saaie, lange en rechte route, waar je vooral door overwoekerd struikgewas liep. Voor de laatste dag is dat jammer, je sluit liever af met een mooie dagetappe. De laatste berghut was overigens een aanrader, een vriendelijke eigenaar en het eten was heerlijk, die hut zou ik er zeker in houden. Maar misschien de laatste etappe wat langer door de bergen laten lopen en via Hall uiteindelijk Admont in? De hutten waren zonder uitzondering goed, zeker nu het door corona iets rustiger is. Het uitzicht bij de Ennstaler Hütte was echt fenomenaal.

Lees meer

A. Rooderkerken

Mijn cijfer:

8

Wandelvakantie Rügen inclusief Hiddensee

De wandelroutes waren achteraf voor ons te lang, maar gelukkig waren er voldoende opties om de route in te korten. dit ging prima. In Duitsland is pinbetaling lang niet overal mogelijk, de voorkeur gaat zelfs uit naar contant. Deze tip mogen jullie de reizigers meegeven; Zorg voor cash! Wij vonden het jammer dat wij duidelijk de mindere kamers kregen, vaak aan de achterzijde als er zeezicht mogelijk was of juist aan de voorzijde bij een drukke weg.

Lees meer

S. Ritter

Mijn cijfer:

7

Fietsvakantie Overijssel Weerribben Wiedentocht

De reis en de routes waren prima, de hotels waren niet berekend op een 3 persoonsmaker. Ze hadden geen 3 persoonsmaker en er werd een opklapbed neergezet maar moesten wel voor de volle prijs betalen. Voor 3 volwassenen.

B. Bakker

Mijn cijfer:

7

Fietsvakantie door vijf landen; ‘Tour d’Europe’

Mooie route's, stevig maar met een e-bike goed te doen. Routebeschrijving zeer gedetailleerd wat niet altijd nodig is. Ravel de la Meuse en de Vennbahn worden prima aangegeven dus daar is een routebeschrijving niet nodig. . "Tussen routes" is lastig navigeren. Fietsend de routebeschrijving lezen is eigenlijk niet goed maar kan niet anders anders blijf je stoppen. Hotels goed, wel erg "zakelijk". We misten gezelligheid. Jammer dat je bv na een prachtige fietsdag niet lekker in een tuin kan nagenieten met een drankje. Ook vonden we het aantal plaatsen waar je onderweg wat kon eten en drinken tegenvallen, vooral op maandag maar dat was vermeld. Bagagevervoer prima. Een prachtige reis, mede door het superweer wat we hadden.

Lees meer

W. van der Wouden

Mijn cijfer:

8

or

Log in met je gegevens

Wachtwoord vergeten?