Reviews

Wandelvakantie Saar-Hunsrück Steig

Prima reis, mooie route, goede hotels, prima transfers van bagage en onszelf van eindpunt en naar startpunt. Sommige hotels waren niet op de hoogte van het glutenvrije dieet van een van ons, anderen wel...(?). De aangegeven zwaarte per dag begrepen wij niet helemaal, dat kwam niet altijd overeen met ons idee van inspanning.

Lees meer

N. Mutsaers

Mijn cijfer:

8

L. Peeters

Mijn cijfer:

8

Wandelvakantie Hunsrück met hangbrug Geierlay

We vonden het een fijne reis. Voor ons de eerste keer met Ecktiv en zeker voor herhaling vatbaar: goed geregeld, fijne hotels, aardige mensen, duidelijke beschrijving van de wandelroutes.

S. Vrijhoeven

Mijn cijfer:

8

Wandelvakantie Eifelsteig van Blankenheim naar Gerolstein

Het Hotel is Hillesheim is uiterst eenvoudig; maar heeft alles wat je nodig hebt en is schoon. Het hotel in Blankenheim daarentegen straalt meer gezelligheid uit en heeft echt heel erg leuk/vriendelijk/professioneel personeel. Aldaar hoorde ik dat er ook weleens 2 nachten aldaar worden gedaan, dat zou ik ook zeker aanraden. In Hillesheim zijn wel weer meer mogelijkheden qua horeca. Dus het is net daar waar de voorkeur ligt! Lunchpakketten waren uitstekend in orde! Wandelroutes zijn perfect aangegeven. Onderweg zijn er voldoende mooie rustplekken, ook een aantal overdekte wat weer handig is tijdens een regenachtige dag.

Lees meer

J. de Hoog

Mijn cijfer:

8

Wegens familieomstandigheden heb ik de reis moeten onderbreken na 2 dagen. Mijn opmerking geldt dan ook alleen die 2 dagen. Over de rest kan ik niet oordelen. De fietsroutes waren geweldig, de routeboekjes waren heel goed en zeer volledig. Hotels (Weesp, Fletcher en Postiljon) waren zeer goed. Wij waren met 2 mannen (geen partners) en bij Fletcher hadden we een smal 2-persoons bed. Gelukkig konden we downgraden naar een mindere kamer met aparte bedden. Het mindere bestond uit het uitzicht wat ik totaal onbelangrijk vind daar het maar om 1 overnachting ging. Op het restaurantterras beneden had je hetzelfde uitzicht over de Loosdrechtse plassen. Dus mijn advies - geef bij boeking de optie van aparte bedden. Maar ik heb genoten van de routes en blijf zeggen: "Het waren 2 FANTASTISCHE dagen" mvrgr Leo van der Niet

Lees meer

L. van der Niet

Mijn cijfer:

8

Fietsvakantie rond het IJsselmeer, historie van de Zuiderzee

De fietstocht voldeed helemaal aan onze verwachtingen; alles klopte en de bagage was ook steeds keurig afgeleverd. Vooral Hotel Van Dijk in Kampen viel op door de erg goede service; ze boden uit zichzelf de mogelijkheid van een lunchpakket aan.

H. Blotenburg

Mijn cijfer:

9

Wandelvakantie Hunsrück met hangbrug Geierlay

Mooie wandelroute, best pittig af en toe. Hotels waren prima, fijn dat de hond mee op de kamer kan slapen.

B. Duterloo

Mijn cijfer:

8

Fietsvakantie de Grote Oostzee Tour inclusief Rügen

Een prachtig stukje Duitsland aan de Oostzee. De zee is elke dag dichtbij en na het fietsen was het heerlijk om erin te duiken. Afstanden prima te doen, afwisselend met soms een saai, lang recht stuk. Doordat je op eilanden fietst heb je een maximaal vakantiegevoel. Wij hebben genoten!

Lees meer

T. de Mooy

Mijn cijfer:

9

Wandelvakantie Rügen inclusief Hiddensee

Zeer goed geregeld en verzorgd.

P. Van Heemst (reisgenoot van Wilma Wentholt)

Mijn cijfer:

9

Fietsvakantie Groninger Hogeland + Schiermonnikoog

Reis en routes prima. Hotels: In Groningen erg groot en naar mijn smaak wat te zakelijk, in Uithuizen oké maar niet super, op Schiermonnikoog en in Zuidhorn erg leuk en goed. Boekjes en beschrijvingen: heel informatief. Compliment! Ik heb zeer genoten en veel gezien.

Lees meer

A. Gerritsen-Bosselaar

Mijn cijfer:

9

or

Log in met je gegevens

Wachtwoord vergeten?