Samen op weg naar de top met overnachting in een authentieke berghut hartje Pyreneeën

Thema's: bergwandelen, samen de top bereiken, terug naar de natuur

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Thema's: bergwandelen, samen de top bereiken, terug naar de natuur

VOORBEELD: REFRESH-WANDELREIS ANDORRA

Samen door de ongerepte natuur op weg naar de top, met overnachting in authentieke berghut in het hart van de Pyreneeën

THEMA’S: BERGWANDELEN, SAMEN DE TOP BEREIKEN, TERUG NAAR DE NATUUR
Deze Refresh-Wandelreis in Andorra vindt plaats op ideale bestemming en locatie voor teambuilding als je bedrijf b.v. een nieuwe koers wil gaan varen. Of tijdens een fusie elkaar op een natuurlijke manier te leren kennen en naar elkaar toe te groeien. De kracht van het ruige ongerepte berglandschap zal je medewerkers al wandelend op een natuurlijke manier uit hun comfortzone halen. Met als doel een open mind en de bereidheid om te veranderen. De uitdaging om samen letterlijk de hoogste top van Andorra te bereiken zal zorgen voor de nodige teamgeest. Het zal wederzijds respect vergroten en het bewustzijn dat je als team altijd sterker bent dan solo. Optioneel kan een overnachting in een authentieke berghut of in tenten worden opgenomen.

Het 4****hotel als thuisbasis is de beloning. Een plek om samen terug te kijken op de gezamenlijke prestatie aan de rand van het zwembad of in de sauna.

> van 10 tot 100 personen
> van 3 tot 5 dagen
> goede basisconditie
> ervaren bergwandelgids
> optioneel: coaching op maat

BEDRIJFSREIZEN MET GEZONDE MEERWAARDE | Wandelen is misschien wel de meest simpele manier om gezond en fit te blijven van lichaam en geest. Met een Refresh-Wandelreis van ECKTIV gaan je medewerkers zelf ervaren wat de meerwaarde is van wandelen en contact met de natuur. Ons streven is ze voldoende te motiveren om wandelen, als het even kan, onderdeel te laten worden van hun lifestyle. Want gezonde medewerkers zijn de zuurstof van je bedrijf.

ECKTIV stelt in onderling overleg het programma samen en neemt de volledige zorg voor de organisatie uit handen. Zoals vervoer, verblijf, wandel/fietsbegeleiding etc. (optioneel trainingssessie mental coach)

AANVULLENDE MOGELIJKHEDEN

WANDELTRAINING VOORAF | De ECKTIV Refresh programma’s zijn goed mee te maken door deelnemers met een goede basisconditie. Deelnemers die twijfelen of hun conditie voldoende is kunnen deelnemen aan een voorbereidende Online wandeltraining.
 
MENTAL COACHING| ECKTIV gelooft dat de natuur en daarin actief zijn combineert met een passend coaching programma elkaar versterken. ECKTIV werkt daarom met verschillende coaches samen, zoals bijvoorbeeld Dokter Juriaan en Raymond… Hierdoor kunnen we u de mogelijkheid bieden om een coaching element aan de reizen toe te voegen waarmee het geheel een extra dimensie krijgt. De sessies kunnen partieel worden geïncorporeerd in het wandelprogramma.

Reviews

Werkelijk briljante ervaring gehad met Ecktiv. Huttentocht gedaan in Val di Fassa, zeer goed geregeld allemaal en mooie hutten! Wat vooral zo fijn is dat je je welkom voelde in alle hutten, wij hadden half pension en is ons zeer goed bevallen, met heel goed eten. Wij zijn alweer op zoek naar een volgende tocht.

Lees meer

T. Broersen

Mijn cijfer:

9

De organisatie van de reis was prima, de wandelingen heel mooi. In het eerste hotel was de accommodatie versleten en het ontbijt geweldig; de eigenaars stoppen binnenkort met het runnen van het hotel "Schinderhannes". Het 2de hotel was prima. De uitleg over de reis was prima. Het zal een uitdaging zijn om goede hotels te vinden, maar het was natuurlijk niet meer het hoog seizoen en er was veel gesloten.

Lees meer

E. Vonk

Mijn cijfer:

7

positief

t. brouwer

Mijn cijfer:

9

Leuke reis, mooie boot, goed verzorgd, goed eten en drinken. Kapitein en kok hielden zich wel erg afzijdig van de groep. Dat was jammer. Kok kwam soms met vermaningen die ik niet kon plaatsen omdat ze daar vooraf niets over had gezegd (dat we kopjes bij ons moesten houden, dat we stil moesten zijn als zij haar cursus volgde). Ik zou zeggen: meld die dingen bij het praatje vooraf, dat bespaart irritaties. Dienstverlening van Ecktiv was top.

Lees meer

H. van Dijk

Mijn cijfer:

7

De reis was prima, heb er van genoten. Kanttekeningen: 1 soms hotel te ver van de route, kost veel tijd om alle fietsen weer in te laden en 's ochtends terug op route er weer uit te "gooien"; zeker als het regent:>) 2 hotel in Ommen was onder de maat, mijn 1 persoonskamer was veredelde kast en extra toegangscontrole voor diner uitermate star, waardoor er minder mensen hebben kunnen eten dan bedoeld (en betaald) was. 3 knooppuntenroute dient gecontroleerd te zijn voor vertrek. 4 ik had gevraagd of reis over verharde paden ging, bij jullie, en dat werd bevestigd en dat was niet het geval: jammer als je met je racefiets met smalle banden over grint, gravel en zandpaden moet

Lees meer

H. Blom

Mijn cijfer:

8

Hele leuke mini-vakantie dichtbij Nederland. In een voor ons onbekend wandelgebied, het natuurgebied DeLux (grens Duitsland en Luxemburg ).

J. Bijloos

Mijn cijfer:

8

Het was een fijne korte vakantie in eigen land. Een prima crew (schipper, matroos en kok) die er alles aan deed om de groep optimaal te laten genieten van de Wadden. Het schip was ruim genoeg voor deze groep en we kregen goede adviezen voor wandelingen. Het meehelpen tijdens het zeilen was leuk en leerzaam. En de maaltijden waren erg goed verzorgd.

Lees meer

S. Verbeek

Mijn cijfer:

9

Prachtig gebied om doorheen te wandelen ! Wij vonden de wandelingen pittig, maar niet te. Alle hotels waren prima, leuke diversiteit qua accommodatie, van hypermodern naar Duitse degelijkheid. Alle afstanden prima, behalve 1 dag : dag 3 : van Lorch naar Kaub : wij verbleven in hotel Christian, daardoor werd deze dag een ( te ) korte wandeldag, vervolgens sliepen we de dag erna in hotel Anker in Bornhoven, waardoor deze wandeling erg lang werd, en gezien de zwaarte te lang. Beter is overnachten in St-Goarshausen zelf en ergens vooraan in Bornhoven. Voor de rest : absolute aanrader deze reis, wij waren verrast hoe mooi de natuur daar is. Verder : de reisbeschrijving was in het Duits, tip : laat dit vertalen in het Nederlands, is voor veel mensen die op de beschrijving lopen, toch veel makkelijker, wij liepen met GPS. Goed om te weten is, dat je ook alle afstanden met de trein kan overbruggen, dit in geval van nood. (ECKTIV: "We werken met de beste lokale specialisten. Vanaf seizoen 2022 is deze routebeschrijving in het Engels.)

Lees meer

l. lemmens

Mijn cijfer:

10

Het waren mooie wandelingen. De overnachtingen waren top, helaas viel het hotel in Porto erg uit de toon, het was ver van het centrum, erg veel lawaai van de straat en een slecht bed. Ik had liever wat meer betaald en een beter hotel gehad. Voor de route moet niet alleen op de tekst af gaan er was een aantal keer rechte en links verwisseld. Ook was de beschrijving niet eenduidig waar de bagage op de laatste wandeldag moest worden opgehaald.

Lees meer

E. Godefroy

Mijn cijfer:

8

Mooie route, alles stond duidelijk beschreven. De koffers moesten erg vroeg bij de receptie neergezet worden, 10uur is een betere tijd.

N. Lardinois

Mijn cijfer:

8

Wanneer ECKTIV invloed op het weer zou hebben is dat een aandachtspunt, al is wind en guur weer wellicht een prima bijzaak wanneer je wilt zeilen. Schip, bemanning, kok, allemaal helemaal prima. Mooie tocht, leuke medepassagiers. Al met al een zeer geslaagde onderneming, heerlijk gevaren en even heerlijk gewandeld. Als Texel-aanhanger heeft vooral Terschelling mij zeer positief verrast.

Lees meer

P. Korendijk

Mijn cijfer:

9

Ik heb 5 heerlijke dagen gehad in een prachtig gebied. Veel rust en ruimte, precies wat ik nodig had! De accomodaties waren prima. Netjes, schoon en vriendelijk. De route is mooi, leuke afwisseling tussen natuur en bebouwing.

h. bosscha

Mijn cijfer:

9

Het was een mooie reis, met geweldig mooie fietstochten.

C. Snijders

Mijn cijfer:

8

Heerlijk, de route is zeer goed aangegeven en de overnachtingsadressen prima! zeker de uitbater van het eerste hotel was erg behulpzaam en gastvrij!

H. ter

Mijn cijfer:

8

Wij waren voor het eerst op Mallorca en vonden de Serra de Tramuntana boven verwachting. We hebben genoten van de weidse vergezichten, maar misschien nog het meest van de prachtige met stenen ingelegde paden (een voorbeeld daarvan op bijgaande foto). De overnachtingsadressen waren in het algemeen OK. Een uitzondering was ons laatste hotel, Hotel Java in Palma, dat we uitgesproken karakterloos vonden. Dit was niet het oorspronkelijk vermelde hotel: kort tevoren kregen we bericht dat we die nacht een "upgrade" kregen, Hotel Java dus. Tenslotte: we vinden het leuk om te vertellen dat we niet met het vliegtuig naar Mallorca zijn gereisd. We zijn per trein via Parijs naar Toulon gegaan en hebben daar de boot naar Port de Alcúdia genomen. Van de haven konden we lopend naar het eerste hotel. Na de trektocht hebben we het eiland ook weer per boot verlaten, van Palma naar Valencia (op het vasteland hebben we nog een tijdje gefietst en gewandeld).

Lees meer

F. Mulder

Mijn cijfer:

8

In de laatste week van augustus 2021 hebben we deze tocht gelopen. De omgeving is werkelijk schitterend. De hutten zijn verschillende van niveau. Van authentieke berghut tot vrij luxe, eten goed. We hadden prachtig weer en de route was heel goed te doen. Op de lager gelegen stukken vrij veel Italianen onderweg. Prachtige uitzichten. Prima geregeld en bij alle hutten met open armen ontvangen. Zeker een aanrader.

Lees meer

R. Schneider

Mijn cijfer:

9

Voor mij was dit aspect in orde.

L. Elst

Mijn cijfer:

7

Wij zijn aangenaam verrast door dit stuk van Duitsland. Vriendelijk, keurig met de corona opvolging, superlekkere ontbijten, goede overnachtingsplaatsen. Heel veel variatie in landschap en reismiddelen, boot, trein, taxi en stoomtrein. Dit was goed geregeld en vlotte uitstekend. De routes waren zeker niet zwaar en dus heel goed te doen. De routes waren hier en daar niet altijd even duidelijk. Denk door de vertaling van duits naar nederlands. Maar met kaartje erbij waren we er altijd vlug uit. De stranden en het water van de Oostzee zijn heerlijk en proper. Wij hebben ook heel de periode in juli aangenaam weer gehad.

Lees meer

G. Lauwers

Mijn cijfer:

9

Deze wandelvakantie heeft aan al onze verwachtingen voldaan. De reis was voor eigen verantwoording dus dat hebben wij zelf ingevuld. De route was mooi en goed. Alle overnachtingen/adressen waren prima.

P. Ernst

Mijn cijfer:

10

Het was een heerlijke week. Bijna alle overnachtingen en de verzorging waren uitstekend. Enkel het hotel in Emmen was wat minder (rommelig, toe aan onderhoud, maaltijd kwam van restaurant aan de overkant en was niet goed warm, kamer te klein om in te kunnen eten). De routes waren mooi, maar de beschrijving klopte niet altijd. Zo waren er wegwerkzaamheden aan de N34 (waar we langs moesten) waarbij nieuwe wegen en viaducten werden aangelegd. Het gevolg was dat we zelf maar moesten uitzoeken hoe we daar omheen konden. Wij zagen niet zo gauw een mogelijkheid en hebben toen geprobeerd over het bouwterrein door de hekken weer op onze weg uit te komen. Gelukkig was het Hemelvaart en werd er maar door een paar man gewerkt. Op ons telefoontje naar jullie kregen we een antwoordapparaat. Onze laatste wandeldag ging van Anderen naar Ees. Echter in de GPS stond deze route niet. Na telefonisch overleg met Ecktiv werd ons verteld de route van Anderen naar Borger te nemen en van Borger naar Ees te gaan. We kregen nog wat uitleg over de weg van Borger naar Ees, maar toen we daar eenmaal waren was moeilijk te zien hoe dat in elkaar zat, vooral omdat wij daar niet bekend zijn. We zijn toen met Google Maps naar Ees gelopen. De route Anderen - Ees had gewoon in de GPS moeten staan en ook een omleiding bij de N34.

Lees meer

C. van Dijk

Mijn cijfer:

7

Prima begeleiding door lokale organisatie. Nette en prima hotels.

T. van Moergastel

Mijn cijfer:

8

De overnachtingsadressen waren op 1 naar top. Mooi gelegen schoon etc. Een adres was een B&B waar we onder een wollen dekentje sliepen. Dat vonden we wel heel ver gaan. De routes waren super mooi! Afstanden soms iets langer dan aangegeven. Beschrijving duidelijk. We moesten eerst even wennen aan de kromme Engelse vertaling maar verder prima. Nacht aan voor en achterkant is aan te raden. Grandville is een mooie stad en het hotel op de laatste plek was erg leuk. Stadje ook ik zou niet meteen de trein instappen. Vervoer van bagage verliep super alles stond steeds weer netjes klaar. Prachtige kusten met de verassing van eb en vloed.

Lees meer

J. Bakker

Mijn cijfer:

8

Was prima wandelvakantie. Het enige minpunt was dat er op 1 adres 2x geslapen moest worden. Er zouden geen hotels beschikbaar zijn. Hierdoor moesten we aan het eind van de ene dag en het begin van de andere dag met de bus naar onze bestemming.

J. van Beek

Mijn cijfer:

8

De reis voldeed volledig aan onze verwachtingen. Een prachtige route, langs gastvrije tophotels, in een erg mooi gebied. Door de overvloedige regen deze zomer was op een enkel traject de route iets zwaarder dan gewoonlijk (bv 2e gedeelte Schattermuhle/Blumberg). Zeer aangenaam was ook de uitvoerige route informatie. Het pakket lag in de eerste locatie (Hochfirst) op ons te wachten.

Lees meer

W. van Beek

Mijn cijfer:

9

Prachtige reis maar best pittig.

G. Bastiaansen

Mijn cijfer:

8

Wij hebben de reis anders uitgevoerd dan in de beschrijving staat, maar wel in het zelfde gebied met deels dezelfde route. Ecktiv heeft ondanks mijn bijzonder late boeking alles op alles gezet om de door mij gewenste huttentocht voor elkaar te krijgen. Het was allemaal heel last minute klaar, maar top geregeld! Fijne hutten en hotels, ook de route app en de omschrijving was fantastisch. Alle informatie duidelijk en bij de hand. Wel waren een aantal routes erg lang en ook wel een beetje spannend hier en daar. Nationaal park La Vanoise was mij totaal onbekend, maar wat een natuurpracht, zeker de moeite waard. Echt heel fijn geregeld, ik ga zeker nog een huttentocht doen!

Lees meer

N. Spring in 't Veld

Mijn cijfer:

9

Super week gehad! Alles was goed geregeld. Leuke hutten, goed eten en prachtige omgeving.

E. Kuipers

Mijn cijfer:

9

Super leuk. De routeboekjes per dag; op een enkel foutje na, heel handig in gebruik. De hotels waren perfect en het eten ook.

E. Verkleij

Mijn cijfer:

9

Overnachtingen, de route en de tips voor onderweg waren top. Evenals het bagagevervoer.

C. Ramakers

Mijn cijfer:

10

Het was heerlijk. Mecklenburg was een voor ons onbekend, maar prachtig natuurgebied. We hebben iedere dag gefietst, gewandeld en gezwommen in een van de honderden meren.

M. Cliteur

Mijn cijfer:

9

We hebben een geweldige fietsvakantie gehad. Wat ik als 1 e goed vind om te benoemen is dat het met de gewone fiets goed te doen is. Over het algemeen goede Paden. Sommige waren slecht. We hadden op de route dingen tegen die onvoorzien waren. Het pontje ging niet door het hoge water of het pad was door het water niet begaanbaar. Dit hadden jullie moeten chequen want moesten nu omrijden. Als je er al 65 moet fietsen is dit een tegenvaller. Ik vond de routes over het algemeen erg mooi, behalve route 1 naar Ratstatt. Het Ibis hotel in Straatsburg moeten jullie eruit halen. Om de kamers kun je, je kont niet keren. Oneerbiedig gezegd maar veel te klein. De andere hotels waren oké. Persoonlijk gaat onze voorkeur naar een Gasthof maar dat zal niet altijd aanwezig zijn. Daarnaast is het fijn om een dag vrij te zijn. Enerzijds om bij te komen anderzijds om zo’n geweldige stad als Heidelberg nader te kunnen ontdekken. Daar hadden we niet veel tijd voor helaas. Ook al zijn we op tijd vertrokken. We zijn regelmatig verkeerd gereden maar dat kan mijn man beter toelichten. Wat vaker een sticker op palen zou fijn zijn. We hebben genoten van de prachtige steden met de vakwerkhuizen en fietsen door de natuurgebieden. Op eigen houtje nog vanuit Straatsburg naar Colmar gereden. Wat een geweldig stadje.

Lees meer

W. Manschot

Mijn cijfer:

7

We hebben genoten, de reis voldeed aan alle verwachtingen! Alle reserveringen klopte en verliepen zonder problemen, complimenten. De koffer bezorging verliep ook keurig volgens afspraak. Complimenten voor de chauffeur. Het hotel in Sneek, de Herberg bij de poort was een prima hotel, echter die staat pal langs een erg drukke weg. Savonds erg veel verkeer, inclusief vrachtverkeer, en dit liep door tot de vroege ochtend. Alles is enkel glas, dus erg gehorig. Hier hebben we niet goed geslapen. Eindigen en starten in Leeuwarden is perfect, grote complimenten voor het WTC hotel. Excellente diner op de 11e verdieping, een hoogte punt.

Lees meer

M. Hogeboom

Mijn cijfer:

8

Reis was prima geregeld, hotels erg divers maar allemaal leuk en goed. Soms lastig om een (leuk) terrasje of koffietentje te vinden, misschien een tip om wat leuke adresje te vermelden? Zeker op bepaalde stukken.

H. Teeuwen

Mijn cijfer:

7

Reis was prima

J. Zondervan

Mijn cijfer:

8

De reis op zich was dikke prima. Goed verzorgd, prima informatie wat de fietsroutes betreft. Prima maaltijden.

t. de Vries

Mijn cijfer:

9

We hebben een prachtige wandelvakantie rond de Zugspitze gehad. De hotels waren goed tot uitstekend, de routes ( GPS bestanden ) waren duidelijk. kortom een supervakantie, en zeker aan te raden.

D. Groen

Mijn cijfer:

10

De ervaring van het Pieterpad was heel bijzonder, de B&B kamers prachtig, de hotelkamers duidelijk minder netjes.

J. Saarloos

Mijn cijfer:

8

Ontzettend leuke wandelreis met fijne hotels, heerlijk eten en goed ontbijt. De Erich hutte had een prachtige omgeving. We waren niet op de hoogte dat je een slaapzak mee moest nemen. Alle zeeppompjes waren ook leeg. Dat was wat minder.

E. Seijts

Mijn cijfer:

8

Erg mooie wandeling, de routes staan goed aangegeven en de boekingen waren allemaal prima geregeld. We hadden op advies van de mail de gps app ook geinstalleerd wat wel handig was maar niet noodzakelijk. Het is leuk om te kunnen volgen waar je zit op de route en hoe ver je nog moet omdat je dat besef soms verliest. De hutten zijn basic maar hebben alles wat je nodig hebt. Maaltijden zijn prima, voor vegetariers was de keuze erg beperkt maar altijd mogelijk. Wij wandelen best veel in Nederland maar hadden ons toch wel wat vergist in het niveau van de route, we deden dan ook vaak een paar uur langer over de routes. Volgende keer zou ik een level lager kiezen al hebben we nu natuurlijk wel wat conditie opgedaan.

Lees meer

R. Oor

Mijn cijfer:

8

De reis was prachtig. Zeer mooie tocht met best pittige stukken zowel in de klim als in de afdaling. De eerste twee hotels waren boven verwachting mooi. De hutten waren zoals verwacht. Het laatste hotel was iets minder dan verwacht maar dat kwam ook door de verwachtingen die geschept waren door de eerste twee dagen. Zeker een aanrader!

Lees meer

D. Clybouw

Mijn cijfer:

10

Het concept was perfect, stukje fietsen elke keer ander hotel. Het bovenste stuk over de dijk in noord Holland vonden wij saai en lang. De hotels waren op die van Makkum na(heel klein en basic) super! De routeboekjes zijn duidelijk met plattegrondje erbij.

M. Baalhuis

Mijn cijfer:

8

Het was een ontspannende week. Hotels waren netjes, vriendelijke ontvangst, ontbijt goed. Koffers op tijd afgeleverd. Wel jammer dat deze perse voor 9 uur afgegeven moest worden.( was best vroeg, terwijl ze veel later weggebracht werden) Alkmaar goed hotel, jammer dat het eten in een " all jou can eat" sushi restaurant was. ( wij houden niet zo van sushi) . Hier hadden we nog 2 nachten extra geboekt,dus 4x daar moeten eten. Maar we hebben toch genoten en hébben een heerlijke week gehad.

Lees meer

C. Magielse

Mijn cijfer:

9

Fantastisch!

H. Hoogeveen

Mijn cijfer:

8

Leuke reis gehad,goed georganiseerd.

J. Osinga

Mijn cijfer:

7

De reis was goed verzorgd, bagagevervoer verliep uitstekend. Wel vreemd dat ons eind-adres (Herberg van Anderen in Anderen) 4 km van een bushalte af was gelegen. Op de slotdag hebben we deze kilometers eenvoudig gewandeld maar dat was met de koffers de volgende ochtend geen optie. Wij begrepen dat er altijd de mogelijkheid was om gebruik te maken van openbaar vervoer maar daar was in ons geval niet echt sprake van!

Lees meer

C. Kersten

Mijn cijfer:

8

Overnachtingsadressen waren prima en de bagage stond altijd keurig voor ons klaar.

I. Grasmayer

Mijn cijfer:

7

We hebben erg genoten. Alles was heel goed geregeld. Hotel Angelika was goed op de hoogte en we kregen zelfs 2 keer een dagpas voor het hele Stubaital, wat wil zeggen dat we op de dag van aankomst en vertrek gratis in alle gondels konden , in de bus, in zwembaden etc. Heel handig! Misschien ter info: de derde tocht van Sulzenauhutte naar de Nurnberger hutte word door een aantal als nogal heftig ervaren op een bepaalde hoogte: het was erg steil en ook al was er wel hulp met een kabel waar je je aan vast kon houden. Wij zelf vonden het wel een uitdaging, maar van een aantal hoorden we dat ze het te spannend vonden.

Lees meer

C. van den Dries

Mijn cijfer:

9

Fijne reis, goede hutten en goed eten. Eerste dag zwaar, behoorlijk veel klimmen en hete dag. Laatste overnachting knus, aardige gastvrouw, goed eten en nog EHBO verleend aan de blaren van mijn dochter.

Lees meer

W. Lauwers

Mijn cijfer:

8

Alles prima! Start-hotel was goed qua kamers en service maar niet erg sfeervol. Wandelroutes waren mooi en lekker pittig. Overnachtingshutten waren gezellig.

S. Van Koppen

Mijn cijfer:

9

Wij hebben fantastische fietsdagen gehad met goede overnachtingen, vooral van der Valk Nijmegen-Lent was super. De eerste drie dagen klopten de fietsroutes exact, maar de laatste dag ging er een paar keer iets mis. Mede door aanleg van een nieuw fietspad misten wij ineens wat nummers. Zou misschien verstandig zijn om deze route opnieuw in kaart te brengen. Ook in Nijmegen zelf mag de aanduiding wel wat duidelijker. Verder geen problemen gehad onderweg, de routes waren geweldig, doordat ze afwisselend door leuke dorpjes en dan weer door natuurgebieden gingen!

Lees meer

M. Klaassens-Wortelboer

Mijn cijfer:

8

De reis was goed georganiseerd. De afstanden waren goed verdeeld. De hotels waren prima, behalve het hotel in Volendam. Dit was echt onvoldoende. Het was een zeer uitgeklede kamer. De corona regels werden TOTAAL niet in acht genomen. Er zaten 120 gasten binnen, in groepen van 15 tot 20 pers. Het ontbijt en diner was er wel goed.

Lees meer

a. bevaart

Mijn cijfer:

8

Zeer tevreden over reis, route, overnachtingen en vervoer bagage!

H. Ruwhof

Mijn cijfer:

9

De reis was zeer goed geregeld! Hotels/ hutten waren top, routes waren (met behulp van de app/GPX) goed te volgen. We hebben genoten van de reis!

L. de Kunder

Mijn cijfer:

10

De reis en de route waren naar verwachting. De overnachtingsadressen waren prima. Kamer hotel in Grado was erg klein terwijl we hier 3 nachten verbleven.

A. Lassche

Mijn cijfer:

7

Heerlijke reis met goede prijs qualiteit verhouding

E. Van der Haas

Mijn cijfer:

9

Prachtige reis met fantastische, goed bewegwijzerde fietspaden. Hotels ook in orde.

C. Bothof

Mijn cijfer:

8

Wij vonden de reis fantastisch alles was goed geregeld, het boekje de kaart de overnachtingen met ontbijt en diner. Vooral de app was super je kon gewoon niet verkeerd lopen echt geweldig. Wij hebben geweldig genoten mede doordat alles zo goed geregeld was.

C. Vergeer

Mijn cijfer:

9

Mooie reis, goede overnachtingslocaties

P. van der Pluijm

Mijn cijfer:

9

Prachtige route,eerste wandelroute was in verhouding met tweede route qua verhouding van km niet helemaal gelijk. Hotels waren goed en het eten ook.

M. Rouwendal

Mijn cijfer:

9

Prachtige routes, goede accomodaties en vriendelijke mensen. Alles goed geregeld.

Y. Blijdorp

Mijn cijfer:

8

Een geweldige mooie fietsvakantie en de hotels heel goed ook dineren in de hotels. Wegens corona buiten op de terrassen en we hadden mooi weer. Echt een aanrader. Alleen de laatste dag naar Nijmegen fietsen is wel veel kilometers. Zodat we in Archen niet naar de kasteel tuinen hebben bezocht.

Lees meer

A. Bijvoet

Mijn cijfer:

9

Het was weer super geregeld. We hebben erg genoten. Van de hotels, route, kofferservice alles was perfect.. Zeker voor herhaling vatbaar

J. Berendsen-Verbeek

Mijn cijfer:

9

Heerlijk gewandeld over rustige paden! Gastvrij onthaald op alle adressen.

A. Schutten

Mijn cijfer:

9

Alles was uitstekend geregeld, prima overnachtingsadressen. Vooral de B&B’s vonden we leuk.

S. Franken

Mijn cijfer:

8

Voor corona omstandigheden waren de hotels goed. De 2e etappe van Assen naar Norg viel behoorlijk tegen. Lange rechte asfaltpaden naast autowegen en over vrij drukke gewone wegen. Lang en saai. Overige routes waren afwisselend en mooi. Afsluitend, over het algemeen een leuke vakantie. Weer een goede ervaring. We komen zeker terug voor een volgende reis.

Lees meer

j. potter

Mijn cijfer:

8

Routes waren geweldig, maar dat was ( helaas) niet jullie verdienste, waren immers de bestaande Pieterpadetappes. Ons eerste overnachtingshotel Hotel Paping in Ommen, viel wat tegen. Was weliswaar schoon, maar de kamer kon wel een opknapbeurt gebruiken! En zeker in vergelijking met de andere slaapplekken!! Gelukkig voor hen was het onze eerste slaapplaats. Als het andersom was geweest, zou het een afknapper zijn geworden. Het vervangende hotel, Fletcher Sallandse heuvelrug, had een geweldige ligging. Super plek. Tip: in beschrijving er bij zetten hoever het lopen is vanaf station, was best nog een flinke trip. De informatie die wij hadden ontvangen mbt aankomst- en vertrektijden in de B&B Ervenimmendael klopten niet. Volgens onze beschrijving waren we na 14.00 uur welkom, maar dat bleek eigenlijk 16.00 uur te zijn. Gelukkig was de eigenaresse thuis en konden we binnen. Verder een hartelijk ontvangst. Bagage stond telkens voor ons klaar, dus............ alles geslaagd wat ons betreft. MVG Lia van Herten

Lees meer

L. van Herten

Mijn cijfer:

9

Het was geweldig! De routes zijn goed aangegeven en de etappe-duur klopt aardig. De eerste overnachting bij Pension Zum alten Rathaus in Schleiden-Gemünd voldeed aan alle wensen. Misschien is het handig om nieuwe boekers te informeren dat men niet voor 17u terecht kan. Ook Haus Berghof in Hellenthal voldeed, maar kan niet tippen aan Alten Rathaus. Na een lange dag werd er overnacht in Hotel Schlossblick te Blankenheim en, ondanks de vriendelijke en Nederlands sprekende dame, was het overnachtings-technisch niet echt geweldig. Maar dat werd de volgende dag gelukkig helemaal goed gemaakt in het Klooster Steinfeld; wat een plek! Mooie kamer, geweldige ambiance, heel sfeervol. Dit was ook de enige plek gedurende deze week waar het diner kon worden genoten. Op de andere locaties moet je op zoek naar een restaurant. Op de laatste dag kon er niet meer overnacht worden in het Alten Rathaus, dus werd er uitgeweken naar Garni Hotel Haus Salzberg te Schleiden-Gemünd. Niet echt een aanrader; met stip de minste overnachtingsplek deze week. Maar toch, het was een geweldige week en er zal zeker vaker via Ecktiv worden geboekt!

Lees meer

W. van Essen

Mijn cijfer:

9

In deze periode van Corona hebben we enorm genoten van de reis. In Merano bij hotel Flora was 't heerlijk! Mooie locatie, vriendelijk, safe. De auto moesten we elders parkeren, prima. Routes waren super, wel waren we vroeg gaan wandelen en dat is ook verstandiger, omdat je toch lang onderweg bent en dan mooi tijdens lunchtijd bij een restaurant was. Verdere hotels super en het weer zat ook mee. Ik zal zeker nog eens een reis boeken bij jullie.

Lees meer

J. Roskam

Mijn cijfer:

10

Val di Fassa 8 daagse huttentocht. Geweldige week gehad met mijn twee zonen. De weersomstandigheden waren heel wisselend. De eerste dag gelijk van de route afgeweken vanwege de slechte weersomstandigheden dankzij meedenkende hoteleigenaar. Aan het eind van de week zijn we toen nog met de twee kabelbanen naar boven gegaan en overzagen de hele route die we hadden gelopen. Prachtig. Verschillende rifugio's met als hoogtepunten voor ons Friedrich August en Antermoia. Op sommige trajecten was het best heel druk, daar waar kabelbanen naar boven gingen en de Italianen zelf een stukje gingen lopen en koffie drinken en taart eten bij een Refugio. 6 dagen wandelen met een backpack was best zwaar, vooral omdat we in de regen, sneeuw en mist hebben gelopen, de paden soms glibberig en glad waren. De eerste dagen waren twee paden door de stortregens weggeslagen en was ik blij dat mijn zonen mij hielpen de rivier over te steken. Grenzen verlegd en bovenal genoten! Aan het eind van de dag was er altijd een warme douche en een lekker biertje.

Lees meer

K. Jager

Mijn cijfer:

9

Positief, een mooie reis door een uitdagend gebied. De derde dag hebben we de route aangepast (met de bus naar Canazei en vandaar met de lift omhoog) vanwege het regenachtig begin van de dag. Mijn vrouw is vegetariër, maar dit was niet overal doorgekomen. 2 Uitstekende overnachtingingsadressen (Friedrich August en Antermoia), 1 goed (Contrin) en 2 voldoende (Castiglione Marmolada en Alpina Spits Piaz). Ook het Piccolo hotel in Vigo di Fassa was goed. De gelopen routes waren mooi en afwisselend qua zwaarte en omgeving. Wij hadden een slaapzak meegenomen, maar hebben deze niet gebruikt, de lakenzak wel. In 2 hutten konden we een eigen kamer krijgen tegen betaling van een bedrag (5- pp), dit hebben we gedaan, in de 3 andere hutten hadden we direct een eigen kamer.

Lees meer

T. Oppedijk

Mijn cijfer:

8

Heerlijke wandeltocht door het dramatische en oude berglandschap van de Dolomieten. Leuke en gastvrije overnachtingen in refugio's onderweg met heerlijk bergvoer met Italiaanse twist. Aanrader!

F. den Hengst

Mijn cijfer:

9

Ik heb een geweldige tijd gehad. Prachtige streek, eenvoudige maar gezellige logies met lekker eten. Helemaal aan niks moeten denken, behalve kilometers maken en genieten. Ook de hond was overal meer dan welkom. De bagage was telkens keurig op tijd op de volgende locatie, wat heel aangenaam was. Door het uitstellen van de reis stond er een keer een verkeerd hotel op mijn lijst. Ik werd netjes met de auto naar het juiste hotel overgebracht. De eigenaresse van dat tweede hotel excuseerde zich uitvoerig voor de extra 5km die ik hierdoor had afgelegd. Deze manier van reizen, en de organisatie door Ecktiv is zeker voor herhaling vatbaar. Een super tevreden reiziger!

Lees meer

A. Staessens

Mijn cijfer:

9

Mooie wandeling, prima overnachtingen gehad.

M. Tieleman

Mijn cijfer:

8

Heel erg plezierig, maar we hadden ook nog uitstekend weer!

S. Lahr

Mijn cijfer:

9

Goede informatie vooraf. Prachtige wandelroute, prima hotels met vriendelijk personeel. De transfers vanaf de hotels naar en van de route zijn ook goed georganiseerd. De route wordt goed aangegeven met bordjes, maar een afdruk van de kaart zou ik handig vinden. Zelf heb ik twee keer een bordje gemist. Echter de aanwijzing op dag twee om van de route af te wijken om naar Mörsdorf te gaan evenals het alternatief om over de brug te gaan kan beter beschreven worden. Wel goede tips voor wat er langs de route en in de omgeving te zien is. Verder een aanrader.

Lees meer

T. Poulussen

Mijn cijfer:

8

De reis was erg variërend en door prachtige stukken natuur. De wandelingen waren zwaar, maar het was het allemaal waard. De looproutes stonden goed aangegeven. De hutten waren schoon, goed eten en erg vriendelijke mensen. Alpine Hotel Dachstein is niet zo bijzonder, maar goed genoeg om de wandeldagen te beginnen en te eindigen.

Lees meer

M. Scheepens

Mijn cijfer:

9

De reis heeft volledig aan mijn verwachtingen voldaan.

G. Pater

Mijn cijfer:

9

We hebben ontzettend genoten! 1e Keer met Ecktiv, en supergoed bevallen. Eigenlijk klopte alles. De info, de routes, hotels goed voor elkaar (tuurlijk, fijn Duitsland). Er zaten minder fijne routes bij vanwege de weg, maar ook dat werd allemaal aangekondigd. Corona in Duitsland: ook superstrak geregeld.

Lees meer

J. Tibben

Mijn cijfer:

9

Het was een mooie wandelvakantie. De hotels waar we verbleven voldeden aan onze wensen. Alleen jammer dat we een hotel niet in konden omdat deze was vol zat toe we er aan kwamen. We moesten dus een verplaatsing doen naar het vorige hotel. Dat vonden we jammer temeer dat dit hotel midden in de natuur lag.

Lees meer

J. Mathijssen

Mijn cijfer:

8

Het terrein was wellicht wat eentonig, maar de omgeving blijft fantastisch. De hutten waren veelal goed, waarvan het minst waren: de 1e berghut & de laatste overnachting (de rest erg goed waren). Alle hard-copy kaarten waren erg welkom en prettig :)

D. Wien

Mijn cijfer:

8

Alles was prima verzorgd, duidelijke informatie over de route etc. Vriendelijk en behulpzaam personeel bij ECKTIV. Een probleem met de koffers op de een na laatste dag werd keurig opgelost. Voor een volgende wandel- of fietsvakantie weten wij ECKTIV te vinden.

A. de Waard

Mijn cijfer:

9

Mooie wandeltocht. Leuke overnachtingsplekken. Bijzondere ervaring voor ons (stel). We hadden dit nog niet eerder zo gedaan en in zo'n omgeving.

B. Van den Berg

Mijn cijfer:

8

prima , goed geregeld, goede accommodaties

P. Snijders

Mijn cijfer:

8

Verrassend, hele mooie en schitterend gelegen Hotels, super fietsroutes. En bovenal medewerking van Ektiv omtrent het verzoek om de reis op te schuiven met 5 dagen was super.

B. Kooijmans

Mijn cijfer:

10

Prachtige omgeving, over het algemeen duidelijk aangegeven routes door mooie bossen en vlaktes. Het is ons zeer goed bevallen! De hotels waren alle 3 erg duits qua inrichting en onderling erg anders maar voldeden geheel aan onze verwachtingen. De breng- en haalservice vd wandelingen was heerlijk, even bellen en ze kwamen. Het 1e hotel had het beste ontbijt en daar deden ze dat stapje meer, wat erg fijn voelde. Maar de andere 2 hotels waren ook prima. Het 3e hotel had een leuke biergarten en daar kon je ook goed eten. Ivm Corona was veel gesloten dus buiten het wandelen was er niet zo veel te doen. Aan het eind vd middag/'s avonds was het heel erg stil in de dorpjes... Maar daar hebben jullie geen invloed op...

Lees meer

W. Rijff

Mijn cijfer:

8

Het was een goede reis

J. Fokker

Mijn cijfer:

8

Heerlijk gewandeld. Hotels waren goed.

M. de Ruiter

Mijn cijfer:

8

De wandelingen waren prachtig, afwisselend, goed aangegeven. Het eerste hotel vond ik wat simpel/gedateerd. De tweede en derde prima! Gezellig personeel, een heerlijk en gezellig terras, ontbijt en diner en mogelijkheid om lunch mee te nemen helemaal goed. Heerlijk was het bad in hotel 3, na een fikse wandeling heuvel op en af is het zalig om de spieren even warm in bad te ontspannen.

Lees meer

J. Moerings

Mijn cijfer:

9

Mooie route. Rustige wandelpaden.

I. Hoogenstrijd

Mijn cijfer:

7

Fantastische week gehad.

A. Vriezekolk

Mijn cijfer:

9

Wij hebben met 3 stellen een radtour gemaakt in de Harz, laten we voorop stellen dat dit in een hele mooie omgeving met schitterende stadjes gedaan hebben. De hotels zoals meestal in Duitsland voldeden aan onze verwachtingen. De enige smet kwam door een staking van de Duitse post onze bescheiden over de routes was niet aangekomen op ons eerste adres, en hebben we de eerste 2 dagen zelf onze routes moeten bepalen. Maar is met diversen fietsapp’s goed te doen. Daarna hebben we de gegevens kunnen kopiëren van een paar Duitse dames die dezelfde tocht aan het fietsen zijn. De ondersteuning vanuit Ecktiv was prima. Mvg Arie Dekkers

Lees meer

A. Dekkers

Mijn cijfer:

8

We hebben een heerlijke vakantie gehad de wandelingen waren geweldig. Met alleen de route via mail was minder. Maar een wandel Kaart gekocht en samen was het prima. Hotel in Bollendorf was prima maar het kon wel wat vriendelijker. Hotel in Irrel was een super hotel. Eten heerlijk en heel vriendelijk.

Lees meer

A. Huntjens

Mijn cijfer:

9

6 uur per dag lopen is vaak te ruim maar voldoende. Hutten goed, de minste Marmolada. Te druk in en rond de hut. Laatste 2 dagen samenvoegen. Extra nacht in de vijf de hut.

A. Van der Meer

Mijn cijfer:

8

De overnachtingsadressen waren boven verwachting luxe, vooral de eerste twee, in de hutten was het rustig ivm Corona, ik vond het lopen zwaar maar dat zal wel leeftijd zijn er waren vooral jongeren op de trek, toeristische steden waren uitgestorven.

C. Verboven

Mijn cijfer:

10

De reis was zeer tevredenstellend: busreis was comfortabel en relaxed, hotel was goed verzorgd (ofschoon te groot en druk, nu in Corona tijd), kamer en eten waren prima en de reisleiding ( Ellis en chauffeur Berat) waren fantastisch. De wandelingen waren voor mij over het algemeen te weinig uitdagend, maar er werd mij de mogelijkheid geboden, af en toe mijn eigen gang te gaan, zodat ik toch aan mijn trekken kwam. En ik ben zeker van plan weer mee te gaan, in de winter en in de zomer.

Lees meer

H. Mars

Mijn cijfer:

8

Heel mooie reis, de routes zijn geweldig mooi, zeer afwisselend, passend bij de zwaartegraad 3 op de schaal van 4, dus af en toe flink uitdagend. Veel klim- en klauterwerk, maar voor ons nergens gevaarlijk. Buitengewoon mooie vergezichten, mede door de hoogte van sommige routes. Overnachtingsadressen waren muv het laatste pension in Bad Goisern goed. Vooral het Wiesberg Haus is top.

Lees meer

I. Visser

Mijn cijfer:

8

De reis was uitstekend voor elkaar. Het was onze eerste huttentocht en het wandel-niveau was prima te doen. Hutten waren uitstekend met prima eten. Volgend jaar weer.

R. Smit

Mijn cijfer:

8

Mooie ervaring, vooral de eerste 2 dagen. Ook prachtige omgeving. De 3e dag alleen naar dalen, slechter weer en heel veel in het bos waarbij je bijna niets ziet. Goed te doen maar wel pittig, eerder schoentje 3 dan 2. Jammer dat er geen vlakke stukken in zaten, het was alleen maar continu klimmen dag 1en 2 en dalen op dag 3. We gaan een volgende keer liever 1 keer naar boven en dan over de bergkammen lopen. Stubai schijnt mooi te zijn of Dolomieten waar dat kan.

Lees meer

R. Te wierik

Mijn cijfer:

7

0ver het geheel een hele leuke vakantie. Mooie route met een goede route beschrijving met een paar fouten in de beschrijving. Hotels waren goed op één na: Michael en friends in Monchau was vreselijk slecht, vies en onaardig personeel. Totaal geen service. [reactie ECKTIV: in 2020 zijn er meerdere klachten over dit hotel geweest. In 2021 zal dit adres zijn vervangen door een ander hotel]. De huurfiets, damesfiets met 21 versnellingen was ongeschikt voor de reis. Een sportmodel of tourfiets was minder vermoeiend geweest. Nu voortdurend erg.recht op gezeten, niet handig op hellingen. Contact met Ecktiv was prima. Reis voldoet aan de verwachtingen. Dit was de tweede keer en ik denk niet de laatste keer dat wij mee zijn gegaan.

Lees meer

D. Karo

Mijn cijfer:

8

Eifelsteig, etappes 10-15: absolute top wandelroute. Mooie natuur, goede wandelpaden, prima bewegwijzering en goede balans hoogte-, daal- en wandelmeters. Overnachtingsadressen: stuk-voor-stuk prima hotels/gasthof. Niets op aan te merken.

P. Fens

Mijn cijfer:

9

We hadden last minute geboekt, de aanvraag is snel behandeld. Zeer uitgebreide en duidelijke info vooraf en ter plekke heel goed uitgevoerd door de hoteliers. De route was erg mooi.

L. Steentjes

Mijn cijfer:

9

Een prachtige reis! Mooie afwisselende wandelingen. Alles goed aangegeven. Prettige hotels, vooral het eerste met een heerlijk ontbijt en supervriendelijk personeel!

S. Broeze

Mijn cijfer:

9

Ik heb een heerlijke vakantie gehad. De hotels waren prima, goede kamers, zeer gastvrij. Hoogtepunt was wel het klooster in Steinfeld natuurlijk. Ik heb daar uiteindelijk de kamer iets heb ge-upgrade. Die luxe heb ik mezelf even gepermitteerd....was er aan toe. De wandelingen waren prachtig. Het was soms even lastig om het juiste beginpunt en de juiste richting van de routes te vinden. Eén en ander had ook te maken met het feit dat de navigatie op mijn telefoon niet goed werkte, maar ik wilde eigenlijk ook mijn telefoon zoveel mogelijk uit laten. De volgende keer denk ik dat ik een goed boekje koop met alle wandelroutes in de Eiffel. Ik ben iemand tegengekomen die zo'n boekje had. Dat boekje heb ik wel gemist en daardoor een aantal maal verkeerd gelopen. Uiteindelijk heb ik wel weer de juiste route gevonden, maar daardoor behoorlijk wat extra kilometers gelopen. Op zich vond ik dat niet zo erg hoor. Wellicht kunnen jullie zo'n wandelgids als tip meegeven aan toekomstige boekers. Het was superfijn dat mijn hondje meekon, ook hij heeft erg genoten van de vakantie en werd ook overal zeer gastvrij ontvangen. Ik ga zeer zeker vaker vakanties via jullie boeken. Ik deed het voor het eerst en heb dus ook wel wat geleerd. Volgende keer zorg ik voor betere schoenen en zo'n boekje.

Lees meer

M. Doorn

Mijn cijfer:

9

Erg leuke reis met mooie, heel afwisselende, soms pittige routes. Duur van de routes precies goed. Prachtige uitzichten op de Rijn.

i. visser

Mijn cijfer:

8

Over het algemeen een prachtige reis, mooi gebied, we boften met het weer, fietsen uitstekend, fietspaden heel goed, goede bewegwijzering.

M. Daniëls-Dirven

Mijn cijfer:

8

Wij hebben een schitterende tocht gemaakt. De route was duidelijk aangegeven en de hutten prima ingericht.

W. Tigchelaar

Mijn cijfer:

7

We hebben heerlijk gewandeld met onze 2 honden. De hotels waren prima. Kamer en badkamer schoon. Ontbijtjes ook voldoende, bij de ene wat uitgebreider dan de ander. De gelopen routes waren wel wat langer dan omschreven. Maar dat was nog te doen. Denk eraan om zelf voldoende drinken (en eten) mee te nemen. Zeker de laatste dag, want dan kom je niets tegen onderweg (tenminste, wij niet).

Lees meer

B. Meijer

Mijn cijfer:

9

De reis was goed geregeld, alle reserveringen klopten, overnachtingen waren goed en een prachtig landschap.

W. Verveer

Mijn cijfer:

9

Prima reis, routes waren mooi en goed te doen. Beschrijvingen waren voldoende, doch niet altijd even duidelijk. Mooie en leuke accommodaties gerund door vriendelijke en behulpzame mensen..

H. Kroes

Mijn cijfer:

8

Duidelijke en overzichtelijke fietsroutes. Hotellocaties prima bereikbaar met auto. Over het algemeen wat verder van het centrum van de overnachtingsplaats. Ga je graag in de plaats zelf eten dan ben je altijd op je fiets aangewezen. Goed advies voor half pension omdat de auto bij het eerste hotel blijft staan.

Lees meer

a. jacobs

Mijn cijfer:

8

Fijne vakantie. Prachtige wandelingen, speciaal de laatste etappe #20

P. Dekker

Mijn cijfer:

8

Wij hebben hele mooie fietsdagen gehad, prachtige omgeving. De hotels waren ook allemaal goed, goed verzorgd, geregeld. Ontbijt en diner waren ook lekker. En alles goed geregeld ivm coronatijd. De koffers waren ook telkens op tijd. Alleen kiezen wij de volgende keer toch voor kleinere hotels en meer in het centrum of dichter bij het centrum. En om 17.00 uur in het hotel zijn vinden wij ook te vroeg.

Lees meer

J. Dobbe

Mijn cijfer:

8

Leuke reis! Goed geregeld alles.

W. Beuzenberg

Mijn cijfer:

8

Geweldig reis gehad Zwarte Woud- Bodesee. Fijne hotels, mooie afwisselde routes, zeer gevarieerd landschap. Bagagevervoer goed geregeld. Etappes waren prima opgebouwd. Hoteleigenaren waren goed op de hoogte van het concept.

P. Nijssen

Mijn cijfer:

9

De reis = prima De route = prima Overnachtingsadressen = prima

R. Rietel

Mijn cijfer:

8

Leuke reis, alles goed geregeld. Jammer dat in het gebied de schorskever heel erg actief is (geweest). De paadjes hadden we wat smaller verwacht. Leuke kleine bospaadjes. Nu liepen we veelal op karrensporen .

J. van Lankveld

Mijn cijfer:

8

We waren heel tevreden over de reis. Alles was goed geregeld en ook de routes waren prima gemarkeerd. Vooral het laatste adres in het klooster was erg leuk.

H. Vorselaars-Rietbergen

Mijn cijfer:

9

We hebben het naar de zin gehad. Een paar hotels waren verrassend comfortabel en luxe, het Culinarium was dat en ook het tweede hotel in Palzem. De rest was doorsnee en prima slaapplek.

R. Friederichs

Mijn cijfer:

9

Hele mooi route! 1e dag starten in het dal en weer eindigen in het dal was erg prettig. Leuk met gelijkgestemden in de hutten. Zeker voor herhaling vatbaar!

S. Schoor

Mijn cijfer:

9

De reis was prima. Echt een prachtige omgeving, mooie routes en leuke stadjes. We hebben ervan genoten.

R. Makkus

Mijn cijfer:

8

Mooie reis en prima georganiseerd. Prima hotels meestal in centrum van overnachtings plaats.

J. van Vuure

Mijn cijfer:

9

Goed geregeld, duidelijke informatie, goed geholpen bij aanpassingen!! Misschien iets meer achtergrond informatie over de wandeltochten qua ‘zwaarte/inspanning’.

J. Heidenreich

Mijn cijfer:

8

Een weekje gewandeld in duitsland en oostenrijk. Het route boekje is duidelijk. De routesbeschrijving en verdere informatie is goed omschreven ( boekje in het nederlands zou nog makkelijker zijn). Hotels zijn prima goede locaties de een wat luxer dan de andere maar allen goed. De routes waren afwisselend en mooi. Voor ons een geslaagde vakantie en voor herhaling vatbaar. met vriendelijke groet, Rene en Renate Hendriksen

Lees meer

r. Hendriksen

Mijn cijfer:

9

Mooie omgeving om te fietsen, wel af en toe een pittige klim.

S. Lieste-Kortland

Mijn cijfer:

8

De hotels waren uitstekend en de wandelroutes heel mooi. De derde nacht overnachten wij in een berghut (Mitterfeldalm). Dit was een mooie toevoeging aan de wandelvakantie. De bagage was elke dag keurig op tijd weer in het hotel afgeleverd. Wij hebben erg genoten van de vakantie en gaan dit zeker nog eens doen.

Lees meer

V. Kors

Mijn cijfer:

8

De reis en route waren fantastisch!! Mooie dagen beleefd! Wat geharrewar met de fietsen maar dat is uiteindelijk allemaal goed gekomen!

L. Swartjes -Bentvelzen

Mijn cijfer:

9

Goed bevallen. Het vervoer van de koffer was uitstekend. De fiets was prima. De Hotels in orde.

J. Osinga

Mijn cijfer:

8

De reis was geweldig! Mooie wandelingen, uitdagend en super leuk!

M. Oegema

Mijn cijfer:

8

De bagagevervoer en hotels waren goed geregeld en netjes, alleen de route viel tegen. Elke dag ging de route gedeeltelijk over onverharde wegen en dat is niet voor ons een ideale ondergrond. Wij hadden onze eigen fietsen mee en dat zijn racefietsen. Gelukkig hebben wij stevige banden met profiel dus kans op lekke banden is gering. Wat ik jammer vind is dat er in de omschrijving op jullie website geen vermelding wordt gedaan van onverharde wegen. Op dit punt gaarne een verbetering aanbrengen, zodat er bij een volgende keer geen verrassingen zijn. "reactie van ECKTIV": informatie over de onverharde stukken is inmiddels aangepast in de reisomschrijving"

Lees meer

R. Verstraate

Mijn cijfer:

7

Heel leuke ervaring met familie. (2 kids 8 en 14 jr) goed georganiseerd en accomodaties in de bergen oké. Routes goed aangegeven. Gaan we zeker nog een keer doen.

B. Munsters

Mijn cijfer:

8

Prima, keurig aan gegeven en alles netjes verzorgd. Complimenten .

J. Van Balen

Mijn cijfer:

9

Het was een goede en fijne vakantie: mooie routes, goede afstanden, goede hotels, fijne bagageservice!

M. van Rozendaal

Mijn cijfer:

8

Heldere, duidelijke reisinformatie ter plekke uitgereikt. Jammer dat de 2e berghut vol was, echter goed alternatief geboden. Prima opzet van de reis.

M. Venema

Mijn cijfer:

8

prima

P. Stoffer

Mijn cijfer:

8

Wij fietsten de grote Oostzee tour incl. Rügen. Erg leuk! Prachtige tochten en de afstanden zijn goed te doen. Wij hebben zelfs nog de nodige extra kilometers gefietst. De hotels met bijbehorende ontbijt waren prima. Het ene hotel stond ons meer aan dan het andere maar dat was meer een kwestie van smaak. Het bagagevervoer was uitstekend geregeld. Wij hebben een e-bike gehuurd incl. Ortlieb fietstassen, prima materiaal, vriendelijke mensen. De plaatsen waar wij terecht zijn gekomen zijn Stralsund, Hiddensee, Breege, Sassnitz, Ribnitz-Damgarten en Prerow. Stralsund is een leuk Hanze stadje, je kan er lekker struinen en er zijn leuke terrasjes. Hiddensee is een prachtig eiland. In Breege was niet heel veel te beleven was, lekker rustig. Wij zijn die avond naar Cap d'Ancona gefietst en hebben onderweg gegeten. Sassnitz is een havenstadje met iets meer toerisme, maar niet vervelend druk. Ribnitz-Damgarten is eveneens aardig rustig, met een paar leuke restaurantjes aan de haven. Prerow daarentegen, tsja wat zal ik daar van zeggen. Het hotel waar we zaten lag buiten het dorp, prachtig hotel, mooi gelegen. De plaats zelf vonden wij verschrikkelijk. Fout toerisme zou ik het willen noemen. Heel veel mensen, veel restaurantjes met wachtrijen. De weg naar de kust met winkeltjes en fastfood stalletjes was erg druk, te druk. Deze plaats deed wat ons betreft afbreuk aan de reis. Je kiest toch voor een bepaald soort reis waarbij je door de natuur fietst en wij zoeken dan vooral niet dit soort vertier. De fietsroutes vonden wij super. De omgeving is heel afwisselend, maar ook de ondergrond. Je fietst over kasseien, (slechte) betonplaten, zand- en schelpenpaden. Niet altijd even comfortabel, maar wat ons betreft helemaal goed. Je moet wel rekening houden met flink bergop fietsen af en toe. Mensen op de gewone fiets zagen wij regelmatig afstappen.

Lees meer

A. Dijk

Mijn cijfer:

8

Leuke reis geweest. Alles was prima in orde.

K. Verscheure

Mijn cijfer:

9

Heel mooie wandelreis, met fijne hotels en goed omschreven routes.

K. Mutsters-Schouwenaars

Mijn cijfer:

8

De reis is prima verlopen, route was erg mooi. De beschrijvingen over de route en berghutten kwamen prima overeen. Het was goed georganiseerd met de vouchers en de maaltijden en overnachtingen.

e. Van Balen

Mijn cijfer:

8

Het was een leuke ervaring.

M. Boere

Mijn cijfer:

7

Reis voldeed volledig aan onze verwachtingen, 3 dagen de Saar Hunsruck steig. Goede hotels, en mooie routes. Een ideale manier om dit gebied te leren kennen en een aantal langere wandelingen te kunnen maken,

W. van Beek

Mijn cijfer:

8

Zeer goed georganiseerde reis met mooie verblijfplaatsen. Mooie route's. Goede communicatie met de reis organisatie vooraf.

B. Deleye

Mijn cijfer:

10

Hele mooie reis met schitterende wandelingen. Vaak wel pittig. Prima hotels, veelal 4 sterren!

J. Dickhoff

Mijn cijfer:

8

Dit was een mooie en ontspannen reis voor ons. Fijne huurfietsen, half pension was goed geregeld en wat is het mooi fietsen langs de Maas op rustige fietspaden en met goede routebeschrijvingen.

M. Doorman

Mijn cijfer:

9

We hebben een prima reis gehad, hij was wel pittig. Hotels waren gevarieerd maar over het algemeen goed.

H. van der Rijst

Mijn cijfer:

7

De reis langs 't altmuehltal is erg goed bevallen. De route was goed beschreven en de overnachtingen waren prima. Elke keer was de bagage mooi op tijd aanwezig. Al onze verwachtingen over onze eerste georganiseerde fietsvakantie zijn uitgekomen.

A. Mulders

Mijn cijfer:

8

Wandel vakantie was goed en ook goed georganiseerd . De wijze hoe de koffers van hotel naar hotel gebracht werden voldeed volledig aan onze verwachtingen. De keuze van hotels hebben wij dan ook weinig tot geen opmerkingen over.

M. Prinsen

Mijn cijfer:

8

De reis / route was prachtig , veel “ver” weg kunnen kijken , prachtige natuur . Op moment van de reis veel graanvelden , leverde spectaculair scala aan gele kleuren op. Mooie weides veldbloemen .

M. Steegemans

Mijn cijfer:

8

Hele fijne reis! Prima hotels en we hadden superweer.

R. van Doorn

Mijn cijfer:

8

Prima geregeld 👍. Mooie gevarieerde route. Prima hutten. Alles bij elkaar een goed georganiseerde tocht!

H. Krommendijk

Mijn cijfer:

8

Was een geweldige reis. Ondanks alle Corona maatregelen hebben we volop genoten. Wat een leuke groep.

N. Nederlof

Mijn cijfer:

9

Wij hebben genoten van de reis, de routes, de prachtige omgeving , onze reisgenoten die we zo nu en dan tegenkwamen en spraken, de hotels en de goed geregelde transfers. Dat de hond mee kon en welkom was op deze reis was voor ons ook absoluut een meerwaarde. Wat de wandeltochten betreft zou ik zeker vooraf adviseren wandelstokken mee te nemen. Graag hadden wij ook de optie gezien om een tussendag rust in te plannen tussen de wandeldagen ... daarmee voorkom je overbelasting bij de wat minder ervaren wandelaars. Wat de hotels betreft was het jammer dat we de eerste 2 dagen zoveel moeite moesten doen met het vinden van een eet adresje. Maandag en dinsdag zijn vaak sluitingsdagen, in het dorp zelf was dus echt niets te vinden. We moesten hiervoor de auto pakken, welke we daar gelukkig nog wel tot onze beschikking hadden. In de op zich prachtige routes zat wel vaak op het eind een minder interessant deel van de route, waardoor je bv de route ook na een minder aantal km's zou kunnen stoppen. Om nu een heel stuk langs een autoweg te moeten lopen, terwijl er ook een bos nabijgelegen is, dat is wat minder, maar mogelijk mag je van de gemeente dan niet door het bos lopen of is het prive-eigendom. Echter wij begrijpen natuurlijk dat Ecktiv ook afhankelijk is van de aangeboden duitse routes en deze niet zelf maakt. Goede dienstverlening, ook blij met de mogelijkheid te kunnen omboeken naar een andere week.

Lees meer

H. Geelhoedt

Mijn cijfer:

8

Een goed verzorgde reis, zowel accomodaties, routes en service. De overnachtingen op de as Rotterdam, het wapen van Willemstad en Schuddebeurs sprongen er echt boven uit. Van de Fletcher hotels was hotel De Zalm in Brielle duidelijk de betere. Vanaf Schuddebeurs viel het op dat er veel gelegenheden onderweg waren om even te pauzeren voor iets te drinken, te eten of te kopen (lokale producten), dat vonden we erg prettig. Verrassende plaatsen waren Willemstad, Zierikzee, Colijnsplaat, Brielle en Schiedam. Hiermee willen we Rotterdam, Dordrecht en Middelburg zeker niet tekort doen, maar die zijn voor wat bekender. Erg te spreken over de service van bagage vervoer en de reis info waaronder de routeboekjes.

Lees meer

M. van Bendegom

Mijn cijfer:

9

De reis, de route en de overnachtingsadressen waren goed in orde. We hebben genoten!

L. Kleijn-Heida

Mijn cijfer:

9

Het was fantastisch!

A. Wasser

Mijn cijfer:

10

We hebben een fantastische vakantie gehad. Mooie routes. De hutten aan boord van de Mare fan Friesland waren prima en werden goed schoon gehouden.

R. Sonneveld

Mijn cijfer:

10

De route was zeer goed aangegeven. Kaartlezen is nauwlijks noodzakelijk geweest. Accomodaties voor de overnachtingen waren goed, evenals het ontbijt. Bagagetransport heeft goed gefunctioneerd. We hebben genoten van de tocht. Bedankt voor de organisatie!

G. Laagland

Mijn cijfer:

8

Prima reis. We hadden last minute geboekt en daardoor geen startdag en einddag in het hotel. Daar hadden we zelf voor gekozen en dat was natuurlijk wat gedoe. Door Corona was de vakantie wat minder leuk omdat iedereen afstand houd t maak je minder gezellige contacten onderweg. Normaal kiezen wij voor huttentocht en nu dus hotels. Ik had mij niet gerealiseerd dat ik een wandeltocht eigenlijk in Oostenrijk had geboekt,en niet in Duitsland, als ik dat goed had voorbereid en had gezien was ik ivm Corona niet gegaan. Maar alles is prima verlopen en we zijn gezond weer thuis De routebeschrijvingen waren prima deze keer!

Lees meer

E. Schoots-de Zeeuw

Mijn cijfer:

8

Alles perfect geregeld, leuke knusse hotels waar ontbijt uitgebreid en lekker waren. Vriendelijk personeel, bagagevervoer en vervoer naar startpunt/eindpunt wandeltocht goed geregeld. Mooie wandeltochten. Fijn vakantiegevoel gehad samen met mijn zoon.

M. Wijffels

Mijn cijfer:

10

Het was een prachtige tocht, hotel en hutten waren helemaal goed, maar vooral het landschap en de uitzichten waren fantastisch. Ook de hond heeft volop genoten.

R. Wijnsma

Mijn cijfer:

9

Prachtige reis. We hebben heerlijk gewandeld. Soms waren de dagwandelingen een beetje aan de lange kant (tot 30 km). Goede hotels/restaurants.

R. Legeland

Mijn cijfer:

8

Het was onze eerste huttentocht en daarmee een bijzondere ervaring. Prachtig, dat Stubaital en leuke sfeer onderweg en in de hutten. Wij zijn best sportief maar vonden het een behoorlijk zware en soms gevaarlijke tocht als beginners. Dat viel ons tegen. Qua overnachtingen , routekaart e.d. was alles prima geregeld! Duidelijke site en fijn dat er een paklijst bij stond.

Lees meer

M. Koppenol

Mijn cijfer:

8

Vervoer was goed geregeld, de hotels waren meestal goed. Een goede routebeschrijving is aan te raden. Dank zij de GPS hadden we geen probleem, maar zonder dat zou het moeilijk zijn geweest

J. Van Wijk

Mijn cijfer:

8

Het was prachtig. Hele fijne hotels, goed ontbijt( zelfs in deze corona tijd). Dinerplaats vinden was af en toe lastiger omdat hotelrestaurants gesloten waren, maar kwam ook goed. Ik zou de optie hangbrug op einde dag 3 weglaten, dat is al een fikse wandeldag, dus veel logischer ( en fijner aangezien het minder druk is..) om dit op de andere ochtend te bezichtigen.

Lees meer

s. Joosen

Mijn cijfer:

9

eigenlijk prima hotels goed route goed

M. Soellaart

Mijn cijfer:

8

Goed geregeld. Fijne hotels; prettig contact met eigenaar. Mooi gebied voor langere wandelingen.

H. van der Cruijsen

Mijn cijfer:

8

We hebben overal van genoten!

A. Blonk

Mijn cijfer:

8

Wij hebben genoten van deze reis, de route was goed te fietsen. Ik had achteraf een extra overnachting in Berlijn zelf nog leuker gevonden. Er is namelijk zoveel te zien in Berlijn. Overnachtingsadressen waren prima, bagagevervoer was prima geregeld.

C. Wouters

Mijn cijfer:

8

Het was een prettige en mooie wandelvakantie. De route was afwisselend, de onderkomens oké. Beschrijvingen van de route voldeden goed. Hier en daar ademt Rügen nog het DDR-dna, op een niet vervelende manier. Verblijf op Hiddensee is te kort. Een overnachting daar zou welkom zijn om zo meer - en op een rustigere manier - te zien van dit mooie eiland.

Lees meer

P. Veer

Mijn cijfer:

8

De route is heel goed aangegeven en wij waren ook onder de indruk van de boekjes die we er per dag bij kregen. Met lekker duidelijk op de laatste bladzijde de knooppunten. Ook de hotels waren prima. Helaas hadden wij het weer niet mee!

H. Lammers

Mijn cijfer:

8

Het was een leuke vakantie, die zeker aan onze verwachtingen voldeed. Met name het eerste hotel (Zum Felsenkeller) was echt fantastisch!! Zeer klantvriendelijk, uitstekende keuken, zeer uitgebreid privé ontbijtbuffet (coronaproof). De eerste dag hadden wij de voorgestelde etappe gelopen en werden wij na een telefoontje toch opgehaald door de hotelier, zonder dat wij dit vooraf afgesproken hadden. Hij gaf ons ook nog een tip voor de derde dag om de hangbrug aan het eind van de wandeldag ook te kunnen lopen. Super aanrader, deze locatie. Het andere hotel was ook prima. Zeer mooie omgeving, duidelijk aangegeven routes met veel afwisseling.

Lees meer

C. Holleboom

Mijn cijfer:

9

Wij zijn enorm tevreden over deze fietsvakantie. Alles uitstekend georganiseerd. Accommodaties fantastisch. Eten in de hotels (diner bijgeboekt ivm Corona) was zeer goed. Personeel erg vriendelijk. Routes heel mooi en duidelijk aangegeven. Voor herhaling zeker vatbaar. Wij hebben wat pech gehad met het weer, maar daar heeft ECTIV geen invloed op gehad.

Lees meer

J. Branderhorst

Mijn cijfer:

9

We hebben genoten, van de reis op zich. Prima slaapplekken, goed ontbijt, mooie route.

H. Van Haaften

Mijn cijfer:

8

Allemaal prima

E. Steenvoorden

Mijn cijfer:

9

Het was een goede reis met goede en minder goede hotels. Jammer dat er in sommige hotels geen lift was. Ook de fietsroutes waren mooi. De kofferservice was goed verzorgd.

J. Vervoort

Mijn cijfer:

7

Onze eerste ervaring met wandelarrangement. Heel goed geregeld en echt van genoten. Goede bewegwijzering, goede kaarten, vriendelijke en plichtsbewuste hotels. Duidelijke communicatie van ECKTIV

G. Lauwers

Mijn cijfer:

9

Prima.

R. Diepenmaat

Mijn cijfer:

9

Alles was top geregeld. De hotels waren super.

K. Tol

Mijn cijfer:

9

Positief

W. Zukowski

Mijn cijfer:

7

Een erg leuke fiets driedaagse door de prachtige Weerribben/Wieden. Fijn fietsen over veelal vrijliggende fietspaden. Jammer dat ivm Corona en wegwerkzaamheden een paar keer delen van de route waren afgesloten zonder dat er voor omleidingsbewegwijzering was gezorgd. De hotels waren top; het eten was er erg goed. Jammer dat Iselmar wat ver van het centrum van Lemmer lag.

Lees meer

L. Muyris

Mijn cijfer:

9

Heel fijne reis. Alles goed geregeld. Fijn systeem met de vouchers. De Moselsteig etappes waren erg mooi en goed gemarkeerd. Het was precies goed met de 2 nachten in Neumagen waar wat meer te doen was, en de enkele nacht in Osann Monzel waar we aankwamen na een lange etappe waar het heel rustig was in het dorp en wel lekker gegeten kon worden in het hotel, naar vervolgens weer 2 nachten in Bernkastel waar veel te doen was. De hotels waren schoon met overal prima ontbijt. Het verrassingsdiner was heerlijk! De bagagetransfers zijn goed verlopen. Ik zou deze reis zeker aanraden!

Lees meer

E. ter Horst

Mijn cijfer:

8

We hebben een heerlijke reis gehad die geheel aan onze verwachtingen voldeed. Alles was keurig geregeld. Overal was onze komst bekend en waar nodig, lagen de spullen, zoals de wandelbeschrijving en de kaarten voor ons klaar. Het overnachtingshotel (Smart hotel) is mooi gerenoveerd. Mooie kamers en van alle luxe voorzien. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Voorafgaand aan de reis hebben we via jullie geprobeerd de wandeling te verlengen. Dat lukte uiteindelijk niet, maar er was alle medewerking. Wel hebben we ons verblijf in het dal verlengd en dat ging ook zonder probleem. Gedurende de reis hebben we de "hulplijn" gebeld omdat een lift ineens een rustdag had ingepland, net op de dag dat wij deze zouden gebruiken. Ook hier is geprobeerd ons te helpen, maar begrijpelijk, er was geen taxirit mogelijk, simpelweg omdat er geen weg naar boven liep. Kortom: wij zijn heel tevreden en hopen een volgend jaar weer van jullie reisaanbod gebruik te kunnen maken.

Lees meer

K. Vos

Mijn cijfer:

9

Het was een goed georganiseerde reis. Bij aankomst een welkomst map met alle info en goede kaart voor onderweg. De overnachtingsadressen waren goed, ook die bij Schattenmühle die gemengde recensies ontvangt. Alleen het overnachtingsadres bij Wehr was even aanpassen omdat beschikbaar na 17.00 uur en geen eetgelegenheid op dag van aankomst. Maar goed voorbereid met set reservekleding en mogelijkheid om om te kleden in cafe kun je zelfs na dag met regelmatig regen gerust de stad bekijken, op terras gaan zitten en na goed gegeten te hebben richting adres gaan, voor de rest geen probleem. Een slaapkamer met uitzicht op de Dom St. Blasien was speciaal en moet zeker ook van binnen bekeken worden. Het lijkt wel of alle restaurants alleen maar geparkeerde lappen vlees aanbieden. De route is aanbeveling waardig. Zo veel te zien in zoveel varianten. Je gaat door de kloof langs het water maar ook bovenlangs met uitzicht op kloof en waterstromen. Was blij verrast door de vele watervallen en de spectaculaire routes langs de stroomversnellingen. Kwam alleen maar Duitsers en Zwitsers tegen en het was nog rustig op de route. De verre uitzichten waren indien door weer niet gehinderd ook echt spectaculair. Het dragen van goed schoeisel en het mee nemen van rugzak met water, regenjas, zonnebrand en beetje EHBO is aan te raden omdat de paden goed zijn en vallen toch een reële kans is door gladde wortels, stenen of modderige wegen. Op twitter kun je kijken naar lokale informatie van de Wutachranger over weggesteldheid en dat werkte goed. Onderweg is er bijna geen gelegenheid tot inslaan dus ga voorbereidt op pad. Al met al een aanrader en zal andere reizen bekijken. Aan de mondkapjes wen je snel en op een enkele vergissing na gaat dat goed (gaf veel plezier bij de gastheer als ik weer ontdekte dat ik zonder mondkap binnen kwam en omdraaide om gemaskerd terug te komen). Ook wel geruststellend dat het voor een ieder verplicht is en dat men er aan denkt.

Lees meer

R. Duits

Mijn cijfer:

8

Route was erg mooi en afwisselend. Mooie fietspaden. Hoteladressen zijn ook prima.

W. van Dronkelaar

Mijn cijfer:

8

Het is ons zeer goed bevallen met veel bezienswaardigheden de fietstocht Utrechtse heuvelrug en Veluwezoom, ook de overnachtingen waren super.

H. Gels

Mijn cijfer:

9

Wij vonden de reis bijzonder interessant en spannend. Iedere dag weer een ander programma, goede fietsen en begeleiding. Wij hebben er erg van genoten.

p. pijcke

Mijn cijfer:

8

We hebben een fijne reis gehad. De hotels waren zeer goed. Heerlijk van de ontbijten genoten. De begeleiding op het eiland was geweldig. Zeer zorgzaam en behulpzame mensen. De chauffeur dacht mee en gaf veel info over de streek. De route zat goed in elkaar. We hebben echt prachtige stukken natuur gezien! Het was fijn dat we zelf onze vlucht konden boeken. Zo waren we in de gelegenheid om nog een paar dagen extra te boeken.

Lees meer

w. van der Valk-Romeijn

Mijn cijfer:

9

Het was geweldig zeer goede hotels

J. Swinkels

Mijn cijfer:

10

Hoi, Het was een mooie vakantie. De route staat af en toe niet helemaal goed aangegeven. We hoorden van andere wandelaars dat ze de alpe adria app hadden gedownload. Daar kun je alle etappes downloaden en bekijken waar je precies bent. Dat is echt een aanrader. Verder was alles prima. groeten Hennie Vromans

Lees meer

H. Vromans

Mijn cijfer:

9

Het was de 1e x, en het was prachtig. Super leuk om dit mee te maken! Was allemaal super geregeld ook de lunchpakketjes waren allen super. Men was ook allemaal zeer lief voor onze hond. We hadden dit niet zonder haar gedaan!

A. Klinkhamer

Mijn cijfer:

8

De fietstocht om het Bodensee was (ook dankzij het mooie weer) een prima vakantie. Goede huurfietsen en de route was over het algemeen goed aangegeven. Eerste hotel (Gasthof Lamm) viel de hotelkamer wat tegen (erg eenvoudig) maar de daarop volgende hotels waren prima.

Lees meer

R. van Doorn

Mijn cijfer:

8

Prachtige tocht met goede hotels. Het Hotel Angerbräu in Murnau am Staffelsee heb ik als beste ervaren. Slechte hotels waren er niet. Het start en eind Hotel in Bernried am Starnberger See had veel last van muggen. Qua fietsen was vooral het stuk vanuit Scharnitz naar de oorsprong van de Isar was geweldig. Ook een dag later was de tocht van Wallgau naar Bad Tölz bijzonder. Hele mooie tocht met af en toe toch wel een behoorlijke kuitenbijter. De laatste dag van Bad Tölz naar Bernried am Starnberger See was de minst mooie tocht. Veel bos, geen uitzichten en geen hotelletjes of restaurantjes om even wat te drinken. Ondanks mijn late aanmelding en een foutje met een extra hoteldag bij aankomst en dus een dag later fietsen was alles van jullie kant uit perfect geregeld. Na een telefoontje is alles zeer snel aangepast en heb ik genoten van een geweldige vakantie. Wellicht is het een idee om de website iets aan te passen v.w.b. extra overnachtingen voor of achteraf.

Lees meer

R. Teeuwen

Mijn cijfer:

8

Het was een prima verzorgde reis, mooie routes. De hotels gemiddeld prima, die passen bij de gevraagde reis, chauffeur en reisbegeleidster van een goed niveau. De chauffeur op het laatste stukje terugreis in Nederland was wel heel nadrukkelijk aanwezig met zijn microfoon.

Lees meer

P. Hartog

Mijn cijfer:

8

Prima

J. Oostveen

Mijn cijfer:

9

De reis heeft helemaal aan onze verwachtingen voldaan Prima hotels, bagagevervoer uitstekend vooral het verblijf in Kampen, het prachtige herenhuis met de moderne inrichting, geweldig. Route was uitstekend te volgen, we hebben onderweg vele bezienswaardigheden bezocht. dus: geweldige week.

Lees meer

j. casemier

Mijn cijfer:

9

Zeer positief! Route is prachtig. Goede bewegwijzering en hotels waren redelijk tot zeer goed. Fietsen waren prima. Natuurlijk valt of staat zo'n vakantie met het weer.

D. Karo

Mijn cijfer:

9

Ik vond het 'n fantastische reis. De busreis heen en terug is even afzien....eenmaal dáár maakt het alles goed. De fietsroutes waren prachtig en goed aangegeven/ uitgelegd. De hotels waren goed met lekker ontbijtjes. We hadden natuurlijk ook 'n bikkel van 'n begeleider ( Martin ) en 'n grandioze chauffeur ( Micheal) .

Lees meer

D. van Haaster

Mijn cijfer:

8

Mooie routes, prima hotels, prima afstanden.

C. Arts-Nijs

Mijn cijfer:

7

Erg fijne reis, goed geregeld.

Y. De Beer

Mijn cijfer:

8

Mooi, leuk om te wandelen van het ene naar het andere hotel. Goed te doen, en heel afwisselend.

M. Van der Meij

Mijn cijfer:

8

Goede lokale gidsen, allebei groot compliment. mooie route. Goed geregeld ook met gezamenlijke lunch. Wandeltochten waren zwaarder dan voorzien, maar goede begeleiding door reisbegeleidster.

R. Mens

Mijn cijfer:

9

Mooie route en fijne adressen. Van heel chic tot familie hotels. De transfers waren goed geregeld, leuke chauffeurs en altijd op tijd

M. Verbrugge

Mijn cijfer:

9

Het is een prachtige route, met veel vrijliggende fietspaden. Goed aangegeven ook. Het weer zat niet altijd mee, zeker niet op de Afsluitdijk, maar dat is geen organisatorische kwestie. Wel heel vervelend was dat juist toen in Makkum de koffers met droge kleren pas een uur later bezorgd werden. Maar dan vergeet je de ellende snel. Met zo'n fietstocht zie je Nederland in allerlei gedaanten: zoveel verschillen in landschap in ons kleine land blijft fantastisch! Zeer aan te bevelen.

Lees meer

L. Witkam-v.d. Hoek

Mijn cijfer:

9

Mooie afwisselende wandelreis over de goed gemarkeerde Alpe Adria Trail door het kleurrijke Slovenië, afdalend naar het warmere wijnlandschap van Friuli. Goede, heel verschillende accomodaties: van een afgelegen boerderijtje (alleen met de eigenaresse) tot een compleet ingerichte woning (met ontbijtservice). Een probleem met vermiste bagage werd door de lokale organisatie goed opgelost. Prima georganiseerd, waardoor je alleen maar zorgeloos hoeft te wandelen.

Lees meer

S. Spaan

Mijn cijfer:

9

Geweldige wandelvakantie gehad. Mooie wandelroutes, schone accomodaties en heldere communicatie met Ecktiv. Aanrader.

R. Evers

Mijn cijfer:

9

We hebben genoten van de wandeltocht en de gastgevers, waren erg behulpzaam en attent

I. Klein Gunnewiek

Mijn cijfer:

8

Prachtige route, prima overnachtingsadressen, goede organisatie, alles klopte, chauffeur en reisleider waren top en droegen bij aan goede sfeer.

A. Gerritsen-Bosselaar

Mijn cijfer:

9

Goed georganiseerd, leuke familie hotels en prachtige, goed aangegeven wandelroutes!!

D. Kil

Mijn cijfer:

8

het was een leuke omgeving met mooie wandelpaden. Goed afgepijlde routes, accommodaties waren eigen aan de streek. De overnachtingen waren net, vriendelijke ontvangst en lekker ontbijt.

F. van Opstal

Mijn cijfer:

8

Leuke fietsvakantie gehad. Prima hotels op de laatste na. Deze was ongelukkig gelegen, omgeven door wegen. Mede dankzij het mooie weer hebben we een fantastische fietstocht gehad.

H. De vries

Mijn cijfer:

8

De reis was geweldig. Jammer was wel dat we niet altijd in een hotel konden slapen.

J. De jong

Mijn cijfer:

9

We hebben een fantastische fietsvakantie gehad de Hotels waren prima

A. Bronswijk

Mijn cijfer:

8

Alles prima georganiseerd. Fijne reisbegeleiders. Goede accommodaties.

I. de Groot

Mijn cijfer:

8

Uitstekend! Duidelijke routes, transfer bagage, transfer naar en van route is prima geregeld. Erg leuke overnachtingsadressen met zeer vriendelijke eigenaren. Heerlijk ontbijt en voor een lekkere lunch voor onderweg wordt gezorgd. Kortom, wij zijn zeer tevreden over de reis. Voor de tweede keer geboekt bij Ecktiv.

Lees meer

A. Melis

Mijn cijfer:

9

Zeer bekwame chauffeur en reisleidster!!! Elke dag een goede uitleg en begeleiding. Petje af voor hen! De dagbesteding was individueel in te vullen en is prima bevallen. Gezien het traject is de gekozen route logisch, maar kan gedeeltelijk leuker. Wij reden met een gps en hebben de routes aangepast. Wel iets lager en meer hoogtemeters. Hotels waren wisselend qua kwaliteit maar nergens onvoldoende. Schlanders sprong er positief bovenuit.

Lees meer

A. vd akker

Mijn cijfer:

9

De reis was uitstekend alleen eerste en laatste Hotel was niet geweldig. De fietsroutes waren prima en vooral de begeleiding en ook de chauffeur waren uitstekend

H. Roosenbrand

Mijn cijfer:

8

Leuke wandelroute . tweede hotel was de Kamer matig

J. Bouwman

Mijn cijfer:

8

Ik was goed te vreden met de overnachtingsadressen, van geweldig tot respect dat arme mensen hun best doen on een goede gastvrijheid te geven. En is voor mijn een ervaring die ik niet wilde missen ondanks ik een matig tot slecht bed had om in te slapen. [respect voor die mensen]

Lees meer

R. LUDLAGE

Mijn cijfer:

8

or

Log in met je gegevens

Wachtwoord vergeten?