Samen de natuur in met als hoogtepunt de oversteek van de langste hangbrug van Duitsland

Thema’s: wandelen, terug naar de natuur, samen het dal oversteken

  • Individuele reis

Antwoorden op veelgestelde vragen over het Coronavirus mbt vakanties

VOORBEELD: REFRESH WANDELREIS HUNSRÜCK

Een wandelavontuur door ruige ongerepte natuur met als hoogtepunt de oversteek over het diepe dal met de langste hangbrug van Duitsland

THEMA’S: WANDELEN, TERUG NAAR DE NATUUR, SAMEN HET DAL OVERSTEKEN
De Hunsrück, die grenst aan de Moezel, is geliefd om haar romantische dalen met slingerende beken tussen hoge rotsformaties en natuurlijk de inmiddels ‘beroemde’ hangbrug Geierlay. Deze uitdagende wandelregio is een ideale bestemming voor een bedrijfsactiviteit, waarbij het accent kan liggen op beloning bonding of terugkijken na een intensieve periode. Wandelend in kleinere groepen is ruimte om op een andere frisse manier met elkaar in gesprek te zijn. Het hoogtepunt in de Hunsrück is natuurlijk een bezoek aan en het oversteken van ‘de Geierlay’, de meest indrukwekkende hangbrug van Duitsland ( 365 lang en 100 meter hoog). Succes verzekerd en een absolute confersation piece bij thuiskomst. Het programma is erop gericht je medewerkers uit hun comfortzone te halen en te refreshen tijdens de wandelingen in de ongerepte natuur.

> van 10 tot 100 personen
> van 3 tot 5 dagen
> goede basisconditie
> ervaren wandelcoaches
> optioneel coaching op maat

BEDRIJFSREIZEN MET GEZONDE MEERWAARDE | Wandelen is misschien wel de meest simpele manier om gezond en fit te blijven van lichaam en geest. Met een Refresh-Wandelreis van ECKTIV gaan je medewerkers zelf ervaren wat de meerwaarde is van wandelen en contact met de natuur. Ons streven is ze voldoende te motiveren om wandelen, als het even kan, onderdeel te laten worden van hun lifestyle. Want gezonde medewerkers zijn de zuurstof van je bedrijf.

ECKTIV stelt in onderling overleg het programma samen en neemt de volledige zorg voor de organisatie uit handen. Zoals vervoer, verblijf, wandel/fietsbegeleiding etc. (optioneel trainingssessie mental coach) 

AANVULLENDE MOGELIJKHEDEN

WANDELTRAINING VOORAF | De ECKTIV Refresh programma’s zijn goed mee te maken door deelnemers met een goede basisconditie. Deelnemers die twijfelen of hun conditie voldoende is kunnen deelnemen aan een voorbereidende Online wandeltraining.
 
MENTAL COACHING| ECKTIV gelooft dat de natuur en daarin actief zijn combineert met een passend coaching programma elkaar versterken. ECKTIV werkt daarom met verschillende coaches samen, zoals bijvoorbeeld Dokter Juriaan en Raymond… Hierdoor kunnen we u de mogelijkheid bieden om een coaching element aan de reizen toe te voegen waarmee het geheel een extra dimensie krijgt. De sessies kunnen partieel worden geïncorporeerd in het wandelprogramma.

 

 

 

 

 

or

Log in met je gegevens

Wachtwoord vergeten?