Onze Paaswandel-tips…

Het aanstaande Paasweekend biedt ook dit jaar ruime keuze in allerlei wandelevenementen. De kans is groot dat de lente zich volop laat zien dus komen o.a. de speciale bloesemtochten voorbij. Maar er is meer. We maakten een rondje door het land en zetten 5 verschillende wandeltips voor het Paasweekend op een rij.

15 april: Rondje Haven in Zaandam
Op Paaszaterdag staat de haven van Zaandam centraal tijdens een ‘Rondje Haven’. De route gaat in ieder geval door het oude centrum en verder is het parcours elk jaar anders. Er is veel Hollands moois te zien in en om de stad. Afstanden tussen de 5 en de 15km. Klik hier voor alle informatie.

15 april: Tulpentocht Middelharnis
Op Goeree-Overflakkee vind je een van de grotere concentraties tulpenvelden bij elkaar. De jaarlijkse wandeltocht vertrekt vanuit Middelharnis en brengt je over de dijken en door de kleurijke polder. Afstanden tussen de 11 en de 40km. Klik hier voor alle informatie.

15 april: Natuurlijk Flevolandtocht in Lelystad
Wandeltocht rondom het Natuurpark Lelystad met de zekerheid van het zien van bijzondere dieren. Door weiland en bossen met rustpunten onderweg. Afstanden tussen de 7 en de 40km. Klik hier voor alle informatie.

15 & 17 april: Paaswandeltocht & Stadswandeling Gouda
Gouda en omgeving op haar best met de mogelijkheid om twee wandeltochten te combineren. Op 15 & 17 april (2e Paasdag) kun je meedoen met de Paaswandeltocht of een Stadswandeling maken. Nog beter: doe ze allebei en geniet van wat het historische Gouda allemaal te bieden heeft. Klik hier voor meer informatie.

17 april: Zjwamer Paosloup in Swalmen
Gevarieerde wandeltocht door de buitengebieden van Swalmen met de Swalm zelf als een van de mooiste riviertjes van ons land. Er is ook een hardloopwedstrijd (ander parcours), samen een gezellig evenement in het dorpscentrum. Afstanden 12 en 22km. Klik hier voor alle informatie.

17 april: Grachten Paastocht Den Haag
Een wandeltocht langs de mooiste grachten van onze Hofstad. De routes worden elk jaar vernieuwd en de langer afstanden brengen je naar de randen van Den Haag. Afstanden tussen de 5 en 40km. Klik hier voor alle informatie.

> Titelfoto: Cocoparisienne,Pixabay

 

 

or

Log in met je gegevens

Wachtwoord vergeten?