Outdoor Review: de nieuwe THULE rugzak AllTrail 45L

Thule kwam dit jaar met een nieuwe rugzak, de Thule AllTrail 45L, die door de fabrikant gepresenteerd wordt als dag- of weekendrugzak. Dat er over de rugzak goed is nagedacht zie je aan de details. De plekken waar de ritsen zitten. Een binnenzak om je slaapzak te scheiden van je andere spullen. Een waterzak voor onderweg met een slangetje naar je mond. Een handige klem voor je stokken. Maar het belangrijkste is toch de ergonomie, de verstelbaarheid die in het geval van de test om de speciale Woman’s uitvoering ging.

We vroegen Thule om een paar rugzakken beschikbaar te stellen aan fervente Outdoorbloggers. Deze hebben de rugzakken getest  elk op hun eigen manier en doen deze zomer verslag in hun blogs op hun sites.

Ga voor de uitgebreide blog van Bregje naar: Wandelvrouw.nl

In de video onder aan deze pagina hoor je de mening van drie Outdoorbloggers

Bregje van Wandelvrouw.nl hier in de Ardèche: ‘Tot mijn stomme verwondering las ik later dat de rugzak maar 1.43 kg weegt. Bizar. Nooit verwacht. Dat zet deze rugzak in de categorie ‘lichtgewicht rugzakken’.

‘OUTDOOR REVIEWS’ IS EEN INITIATIEF VAN ECKTIV EN OUTDOORBLOGGERS

De testen werden uitgevoerd door Outdoorbloggers: Bregje Schipper van Wandelvrouw.nl, Wanda Catsman van Wandawandelt.nl en Aniek Rooderkerken van Travelwriter.nl

or

Log in met je gegevens

Wachtwoord vergeten?