Op Wandel-Zeil-Expeditie van eiland naar eiland door de Deense wateren

Stel je voor, je stapt aan boord van de stoere authentieke Klipper ‘Stella Maris’ met de ervaren Nederlandse schipper Ton Lemmers als je gastheer. Hij kijkt hoe de wind staat en vaart uit om koers te zetten naar voor jou onbekende Deense eilanden. Hij loodst je een van de gemoedelijke havens binnen, waar je samen met de 12 tot 14 mede-avonturiers de maaltijd klaarmaakt en gebruikt. ‘s Avonds aan dek bespreek je samen met de ECKTIV reisleider de wandeling over het eiland voor morgen. Het plan is dat je het eiland oversteekt en dat het schip daar alweer op je wacht voor de oversteek naar een volgend eiland. Het begin van een onvergetelijk avontuur.

Zo zal je kennis maken met verschillende eilanden, zoals Funen, Langeland, Lyø, Avernakø en Strinø, behorend tot de Zuid-Funense Archipel. Al met al een unieke zeer afwisselende belevenis, waarbij je als bij een ware expeditie niet precies weet wat de dag je precies gaat brengen…

Aan boord van de klipper zijn een salon, een kombuis, drie 4-persoonshutten en twee 2-persoonshutten. Deze avontuurlijke route wordt door ECKTIV i.s.m. schipper Ton Lemmers vastgesteld. Maar omdat we onderweg zo vrij zijn als een vogel en afhankelijk zijn van het weer, zullen de schipper en de ECKTIV-reisleider je dagelijks de mogelijkheden voor het volgende dagprogramma met je doornemen. Krijg je al zin…?

Zou je belangstelling hebben voor deze Wandel-Zeil-Expeditie stuur dan het vrijblijvende interesse-formulier onderaan de pagina in, dan houden we je als eerste op de hoogte.

Heb je belangstelling voor een deze Wandel-Zeil-Expeditie stuur dan onderstaand formulier in, dan houden we je als eerste op de hoogte.

VRIJBLIJVEND INTERESSE FORMULIER

Avontuurlijke Wandel-Zeil-Expeditie Deense wateren

Ja, ik ben geïnteresseerd en ben benieuwd naar jullie definitieve aanbod

  • Uw antwoorden stellen ons in staat om de best passende reis te ontwikkelen. Het invullen van uw voorkeuren is uiteraard geheel vrijblijvend.
or

Log in met je gegevens

Wachtwoord vergeten?