Hoe Wandeltrainer Wanda je online klaarstoomt voor langere wandeltochten

Foto: Fotostudio XL

Ben je van plan dit jaar langere of intensievere meerdaagse wandelingen te gaan maken, bv de vierdaagse van Nijmegen, een pelgrimsroute of zwaardere huttentocht, dan is dit het moment om je daarop alvast te gaan voorbereiden. Uiteraard kun je dat zelf doen door met enige regelmaat wat zwaardere routes te kiezen. Maar voor wie zijn plannen een beetje serieus neemt kan Wanda de Wandeltrainer een rol van betekenis in spelen. Met haar jarenlange wandelervaring en aanvullende opleidingen weet ze je in 20 weken klaar te stomen om je plannen moeiteloos te verwezenlijken. Hoe beter je bent voorbereid hoe meer je zult genieten van je avontuur.

Wanda Catsman is NOC*NSF gecertificeerd wandeltrainer en bekend van WandaWandelt.nl. De afgelopen jaren heeft ze, als outdoorblogger, al wandelend duizenden kilometers afgelegd en zelf ervaren wat wandelen met je lichaam en geest kan doen. Die kennis en ervaring zet ze graag in om je te helpen meer uit de wandelingen te halen. Dat begint bij de basis, rustig opbouwen en werken aan een goede wandeltechniek zodat je makkelijker en verder kunt wandelen. Maar ook aandacht voor uithoudingsvermogen, kracht en conditie. Daarnaast geeft ze handige tips over wandelen, uitrusting, voorbereiding en meer.

De verschillende online trainingsprogramma’s worden aangevuld met contact binnen de eigen community al of niet via videosessies of door één op één contact en personal training door Wanda.

Ga naar dewandeltrainer.nl en kijk op welk niveau je wilt instappen om je doel te bereiken

or

Log in met je gegevens

Wachtwoord vergeten?