Nieuwe Ecktiv Groepswandelreis naar Hermannsweg / Teutoburger Wald

De Dörenther Klippen op amper een half uur van onze grens, foto: J.H.Janssen,-Wikimedia

‘Hebben jullie niet meer van dit soort groepsreizen?’, is steevast de vraag die we krijgen van de deelnemers aan onze Groepswandelreis naar Hunsrück. Heerlijk 4 of 5 dagen er tussenuit en vanaf de aankomst in je hotel is alles geregeld. Van ontbijt tot diner en van uitgestippelde wandelroute tot lunchpakket. Voor ons nieuwe wandelarrangement hebben we het oog laten vallen op een bijzonder en rotsachtig wandelgebied op amper een  half uur rijden van onze oostgrens. Waar de beroemde Hermannsweg loopt door het Teutoburger Wald.

Groepswandelreis naar Hermannsweg / Teutoburger Wald

Rond het weekend van 18 mei / max. 20 personen

Vanuit ons gezellige hotel onderneem je elke dag een andere wandeling. En net als bij de groepsreis naar de Hunsrück is Miez Peek weer je reisbegeleider. Door zijn regelmatige bezoeken aan het gebied heeft hij geleerd de meest bijzondere routes te ontdekken. En die vind je veelal via de vele zijwegen van de Hermannsweg. Zo zul je in een paar dagen kennismaken met de karakteristieke rotsformaties Dörenther klippen, we zullen een dag rond Duitslands noordelijkst gelegen charmante bergdorp Tecklenburg lopen en lunchen in een heuse Almhütte. Het definitieve programma voor het arrangement wordt op dit moment uitgewerkt, maar als je op basis van deze informatie al interesse hebt kun je het al laten weten.

Ben je al geïnteresseerd in dit nieuwe Groepswandelarrangement, laat dat dan weten met het vrijblijvend interesse formulier onderaan de pagina. Dan houden we je als eerste op de hoogte.

 

Uitzicht over het Teutoburger Wald, foto: Zefram, Wikimedia

De Dörenther klippen, die je niet verwacht op amper een half uur rijden van onze grens, foto: Miez Peek

Het intieme centrum van Tecklenburg, dat we aandoen tijdens een van de wandelingen, foto: ThomasPusch, Wikimedia

Ben je al geïnteresseerd in dit nieuwe Groepswandelarrangement laat dat dan weten met onderstaand  vrijblijvend interesse formulier. Dan houden we je als eerste op de hoogte.

VRIJBLIJVEND INTERESSE FORMULIER

Groepswandelreis rond 18 mei naar Hermannsweg / Teutoburger Wald

Ja, ik ben wel nieuwsgierig naar jullie nieuwe groepswandelreis Teutoburger Wald. Hou me maar op de hoogte.

 

or

Log in met je gegevens

Wachtwoord vergeten?