Nieuw: ‘Huttentochten met Wandelmaatjes’

Foto: iStock

Vanwege de veiligheid adviseren we om een huttentocht nooit in je eentje te lopen. Ben je alleen en wil je toch op huttentocht, dan kun je vanaf nu kiezen bij Ecktiv voor een ‘Huttentocht met Wandelmaatje’. Het idee is dat we op bepaalde tochten en data speciaal voor alleengaanden een aantal plekken hebben gereserveerd waarop je kunt aanhaken. Het minimum aantal is 3 deelnemers per datum.

Je boekt alleen, maar wandelt met minimaal 2 andere alleengaanden zodat je de dagetappes samen veilig kunt lopen (en ‘s avonds gezellig samen kunt eten en ervaringen uitwisselen). In het start/eind hotel heb je een eigen 1-persoonskamer. En in de hutten slaap je op meerpersoonskamers, zoals gebruikelijk bij huttentochten. We hopen dat er op deze manier meer mensen die alleen zijn op een leuke en veilige manier kunnen genieten van een huttentocht.

De eerste ‘Huttentocht met Wandelmaatjes’ is van 6-11 september 2022
op de prachtige 6-daagse Huttentocht Dolomieten langs Rosengarten en Sasso Lungo

Wil je mee? Vul dan het boekingsformulier in, kies voor vertrekdatum 6 september en schrijf in het opmerkingenveld: ‘huttentocht met wandelmaatje’. *Het arrangement gaat door vanaf minimaal 3 personen.

 

ECKTIV ‘HUTTENTOCHTEN MET WANDELMAATJE’, YOU NEVER WALK ALONE

 

 

or

Log in met je gegevens

Wachtwoord vergeten?