Misschien is een beetje ‘Zen’ in je leven relevanter dan ooit…

Corona daagt ons uit. Het daagt ons uit om te gaan met heftige emoties. Dat is niet altijd even gemakkelijk. Want hoe blijf je in vredesnaam ‘zen’ als je kinderen het bloed onder je nagels vandaan halen? Hoe blijf je in vertrouwen als je je inkomen verliest? Wat doe je met boosheid en frustratie? Wat als je wordt overmand door verdriet? Het boek ‘Zen in de chaos’ zou je wel eens een paar relevante antwoorden kunnen geven op de vragen die we onszelf vandaag stellen.

DE AUTEUR | Nanette Kant, auteur en oprichtster van Innersteps, School voor natuurcoaching, schreef het inspirerende en troostende boek. Het is haar ervaring dat het leven lichter wordt als je nieuwsgierig kunt zijn naar wat zich wil ontvouwen, hoe pijnlijk ook. Ze laat zien hoe je je verzet tegen de nare gevoelens kan opgeven en kunt ontspannen in het ongemak. Dit stelt je in staat meer ‘zen’ te blijven in de chaos van deze tijd.

RECENSIE | Monique Smit: In dit boek deelt de auteur, natuurcoach en trainer van therapeuten, haar ervaringen in de lessen die het leven haar aanreikt. Ze gaat uit van de realiteit waarin de vrijheid van mogen vallen en weer opstaan, ontspanning en acceptatie geeft. De waarheid van het leven is enkel in het Nu te vinden is een van die wijsheden. Een bundel vol inzichten om het leven positief tegemoet te treden.

Een mooi cadeau om jezelf  of een dierbare die het nodig heeft te geven. Je kunt het boek ‘Zen in de chaos’ bestellen bij: uitgeverijbewust-zijn.nl

Je kunt het boek ‘Zen in de chaos’ bestellen bij: uitgeverijbewust-zijn.nl

or

Log in met je gegevens

Wachtwoord vergeten?