Met de nieuwste FLYER e-bikes over de Veluwe

Klaas en Ellianne Meijer waren de gelukkigen die de gratis kaarten wonnen voor het FLYER Fietsevent Veluwezoom afgelopen zaterdag 1 september. Hoewel beiden al enige jaren op FLYER fietsen rijden, waren ze nieuwsgierig naar de nieuwste types. Hieronder delen ze graag hun ervaringen van de dag op de Veluwe.

Ellianne: ‘Tot mijn grote verrassing won ik 2 kaartjes voor het Flyerevent op de Veluwezoom. Geen idee wat wij hiervan konden verwachten’. Maar omdat we al sinds 2011 allebei op een Flyer fietsen vonden we het de kans om het verschil te ontdekken tussen onze oude en de nieuwste Flyers’.

Ellianne: ‘Het meest opvallend was dat de nieuwste Flyer e-bikes echt geruisloos zijn (geworden), lichter trappen en de remmen stabieler aanvoelen. Net als je een auto terug krijgt na een grote beurt. Wij hebben onze fietsen een jaarlijks onderhoudsbeurt laten geven, maar nieuw is echt geweldig. Beetje moeilijk om het nauwgezetter te omschrijven, het is echt het gevoel van Wauw!’

En hoe was het Fietsevenement zelf?

Ellianne: ‘Leuke ontvangst op een prachtige locatie, De Roskam in Rheden. Na de koffie kregen we uitleg, een flesje water, zonnebril en pet en stapten we op splinternieuwe Flyers om met een gids een fietstocht te maken. Heel leerzaam, vooral omdat wij een maand hiervoor met onze eigen Flyers uit 2011 in deze regio hadden gefietst’.

‘Halverwege was er een plaspauze, koffie met wat lekkers, water en een appel. Het volgende deel ging over de Posbank. Prachtig gebied en perfect om het gemak van de Flyer te testen. Opvallend was dat de onderlinge sfeer zo goed was, geen geklit of racen’.

‘Om 14.00 uur reden we het terrein van De Roskam weer op, hier stond een heerlijke broodtafel klaar waar een ieder gretig gebruik van maakte. Bij vertrek kregen alle deelnemers nog een goodybag met een prachtige attentie erin’.

‘Al met al een zeer geslaagde dag, vooral voor ons omdat dit zo onverwacht op ons pad kwam. Natuurlijk was de nieuwe Flyer heerlijk om op te fietsen, maar ze zijn onverwoestbaar, dus zijn we nog niet aan een nieuwe toe’.

‘Hartelijk dank hiervoor FLYER, en zeker tot ziens bij een volgend event’.

Klaas en Ellianne Meijer

Meer over de FLYER e-bikes, die Klaas en Ellianne Meijer hebben getest vind je op: flyer-fietsen.nl

 

Meer over de FLYER e-bikes, die Klaas en Ellianne Meijer hebben getest vind je op: flyer-fietsen.nl

 

or

Log in met je gegevens

Wachtwoord vergeten?