Langer fris onderweg met Wandel-Basics van Eucalyptus

Foto's: Ekaterinvor Pixabay en Saint Basics

Als je een beetje actief bent wordt er van ondergoed nogal wat gevraagd onderweg. Saint Basics die vervaardigd worden van de innovatieve Eucalyptus vezel, hebben naast milieuvriendelijke productie nog een aantal verrassende voordelen. Het is licht en voelt zijdezacht aan. Daarnaast is het ademend, bacterieremmend en vocht regulerend. Eigenschappen die een fervent wandelaar goed van pas komen.

Saint Basics maakt de zachtste basics van eucalyptus. Kernwaarden zijn mooie pasvorm, zacht, geurloos en vochtregulering. Ze zijn zo’n 95% milieuvriendelijker dan gangbare producten. En 100% vrij van pesticiden, sweatshops, kinderarbeid en oneerlijke handel. Zoals bekend is de productie van katoen behoorlijk belastend voor het milieu en voor bamboe zijn er diverse schadelijke chemicaliën nodig om de harde vezels zachter te maken. Dat is bij eucalyptus niet noodzakelijk omdat het hout van zichzelf al zacht is. Hoewel eucalyptus wel wat duurder is wordt dat meer dan goed gemaakt door zijn unieke eigenschappen.

ECKTIV CADEAUTIP | DE SAINT BASICS ACTIVE SET BLUE MOON

Bestaande uit mooi aansluitende top en boyshort in cadeauverpakking. Te bekijken en bestellen bij Saint Basics

De beste manier om de voordelen van eucalyptus te ontdekken is het zelf te testen. Daarom geeft Saint Basics je 90 dagen niet goed geld terug garantie bij je eerste bestelling.

De snelgroeiende eucalyptusbomen worden verbouwd in speciaal aangelegde plantages in Afrika. Foto: Victor Camilo, Flickr

Ga voor meer informatie over de verschillen tussen eucalyptus, katoen en bamboe naar: saintbasics.com/nl

 

or

Log in met je gegevens

Wachtwoord vergeten?