Warme Winter Weken in Hollandse woestijn

Vanaf eind november kun je een wandeling door misschien wel de mooiste zandverstuiving van ons land combineren met de winterse gezelligheid in Soest. Tijdens de ‘Warme Winter Weken’ van 17 nov. t/m 23 dec. is een deel van Soest veranderd in een Anton Pieck-achtig kerstdorp.

Een bezoek aan de Warme Winter Weken is een leuke afsluiting van je wandeling door de Soester duinen die een paar kilometer verder net buiten Soest liggen. Lekker struinen door een stukje Hollandse woestijn afgewisseld met oude naaldbossen.

In het kerstdorp is het nostalgie ten top met een levende kerststal en de mogelijkheid om brood te bakken en kaarsen te maken. Uiteraard kun je lekker smullen van oer Hollandse producten. Een leuke 3-generaties uitje dat gehouden wordt op het terrein van tuinadviescentrum ’t Vaarderhoogt.

Informatie
Je kunt de lengte van je wandeling door de Lange en Korte duinen van Soest zelf bepalen. Lekker struinen door het zand is al vermaak genoeg. Er is evt. een Groene Wissel wandeling van 12km beschikbaar.
Informatie over de Warme Winter Weken vind je op de eigen website.

witte

foto Warme Winter Weken

 

Zie warmewittewinterweken.nl voor meer informatie.

Kijk hier voor meer informatie over wandelingen in Soest.

or

Log in met je gegevens

Wachtwoord vergeten?