Het Mullerthal, paradijs voor een korte wandelvakantie

Foto's: Miez Peek

Het Mullerthal in Luxemburg staat op menig ‘must do-list’. Vandaar dat we dit bijzondere wandelgebied een keer zelf wilden verkennen. Mede om te kijken of we er een interessante groepsreis naartoe kunnen organiseren. We nemen een paar dagen om de wandelpaden te verkennen en een geschikt hotel te vinden, niet te groot en niet te klein en het liefst een beetje authentiek.

Langs imposante rotspartijen

Over de wandelkwaliteiten van het Mullerthal kunnen we kort zijn. Waar je ook loopt in dit grensgebied van Duitsland en Luxemburg, overal kijk je je ogen uit. Zeker nu in de winter de loofbomen kaal zijn heb je soms nog meer uitzicht over het fascinerende landschap.

Na een rondje langs verschillende hotels vinden we een verrassend adres, gerund door een enthousiaste eigenaresse (van derde generatie), die meteen met ons meedenkt over de invulling van het programma. Ecktiv redacteur en reisbegeleider Miez Peek ziet het al helemaal voor zich en is momenteel bezig met de invulling van het wandelprogramma. We verwachten dat we binnen een paar weken deze nieuwe reis op Ecktiv kunnen aanbieden. Voorlopige data: eind juni en begin oktober 2020, max. 18 deelnemers per reis.

Ben je nieuwsgierig naar een 5-daagse Groepswandelreis naar het Mullerthal laat het dan weten met het vrijblijvend interesseformulier onderaan de pagina.

De machtige Wolfsklucht

Aan de Schwarze Ernz, de voornaamste beek in het Mullerthal

Parkachtig landschap nabij het kasteel van Beaufort

De Schiessentümpel in hartje Mullerthal

Bekijk ook ons artikel met de vele wandelingen over de Mullethal Trail

Ben je nieuwsgierig naar de 5-daagse Groepswandelreis naar het Mullerthal laat het dan weten met onderstaand interesseformulier

VRIJBLIJVEND INTERESSE FORMULIER

Groepswandelreis Mullerthal

Ja, ik ben geïnteresseerd en ben benieuwd naar jullie definitieve aanbod.

 

or

Log in met je gegevens

Wachtwoord vergeten?