24 t/m 28 okt: Gran Canaria Walking Festival, 5 dagen wandelen onder de oktober-zon

Foto's: grancanariawalkingfestival.com

Gran Canaria heeft in korte tijd een traditie opgebouwd als het om wandelen gaat. Het jaarlijkse Gran Canaria Walking Festival vindt dit jaar voor de 7e keer plaats van 24 t/m 28 oktober. Het is hard op weg een van de populairste wandelevenementen in Europa te worden. Dat komt niet alleen door het mooie weer maar vooral door de verrassend mooie natuur en de gastvrijheid. Het wandelfestival brengt je langs plekken waar toeristen zelden komen. Eeuwenoude ezelpaden, soms nog steeds in gebruik, geven je een fascinerend ‘insiders-beeld’ van het eiland.

Hier het wandelschema met de verschillende wandelingen

Het festival wordt georganiseerd door Gran Canaria Natural and Active  Ze hebben meer dan 60 vestigingen in de vrije natuur waardoor ze je het eiland van zijn natuurlijkste kant kunnen laten zien tijdens de wandelingen.

Er zijn 5 wandeldagen waarbij je kunt kiezen uit totaal 6 wandelroutes waarvan 1 nachtwandeling. De routes zijn inclusief gidsen, verzekering, vervoer naar de meeting points en onderweg een complete picknick met lokale producten. Naast prachtige uitzichten is het ook cultuur snuiven tijdens het wandelfestival. Na afloop kun je genieten van originele streekgerechten en de lokale wijnen proeven. De bewoners van de kleine dorpen heten je van harte welkom.

Ga voor informatie, inschrijven en accommodatie boeken naar: grancanariawalkingfestival.com

 

Ga voor informatie, inschrijven en accommodatie boeken naar: grancanariawalkingfestival.com

 

Het Gran Canaria Walking Festival wordt gesponsord door Gran Canaria Tourist Board, Gran Canaria Biosphere Reserve en de gemeentehuizen van San Bartolome de Tirajana – Maspalomas Costa Canaria Villa de Moya, Villa de Agaete, Valleseco y Artenara, en nog meer dan 50 andere ondernemingen.

Bewaren

Bewaren

0 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vragen? Bel 023-2052282, Email naar reizen@ecktiv.nl, of ga naar CONTACT

or

Log in met je gegevens

Wachtwoord vergeten?