Ga je mee op Groepswandelreis naar het ongerepte bergstaatje Andorra?

Midden in de ongerepte natuur van het mini-staatje Andorra in de Pyreneeën ligt 4****sporthotel Hotel Nordic. Dat zal tijdens een avontuurlijke wandelweek je comfortabele thuisbasis zijn, van waaruit je dagelijks de ongerepte natuur intrekt. Gedurende de vijf wandeldagen heb je als groep een minibus met chauffeur ter beschikking om je telkens op een andere startplek te droppen of op te halen. Een Nederlandstalige gekwalificeerde berggids voert je door één van de mooiste en meest ongerepte bergregio’s van Zuidwest-Europa.

Bij de groepswandelreis (tussen 8 en 16 deelnemers) gaan comfort en ruige natuur hand in hand. Vanaf Barcelona wordt je op zondag opgehaald door de bus die je naar het hotel in Andorra brengt, waar het zwembad al ligt te glimmen in de zon. Het arrangement is o.b.v. volpension en alle wandelingen worden begeleid door de berggids. Er wordt één overnachting gepland in een berghut. Op zaterdag brengt de bus je weer naar Barcelona. Leuk idee dus om te combineren met een paar extra dagen in de stad van Gaudi.

Heb je interesse in een 6/7-daagse Groepswandelreis naar Andorra laat dat dan weten met het vrijblijvende interesseformulier onderaan deze pagina. Dan houden we je als eerste op de hoogte.

Een nacht overnacht je in een berghut in de ongerepte natuur.

Heb je interesse in een 6/7-daagse Groepswandelreis naar Andorra laat dat dan weten met het onderstaand vrijblijvende interesseformulier.

VRIJBLIJVEND INTERESSE FORMULIER

Nou, ik ben wel nieuwsgierig naar de Groepswandelreis naar Andorra, hou me maar op de hoogte.

Dit formulier vrijblijvend invullen en verzenden.

or

Log in met je gegevens

Wachtwoord vergeten?