Fietsen over de Vélodyssée in Bretagne van Nantes naar La Rochelle

Oude haven La Rochelle, foto: Petit Bleu Photos, Wikimedia

De Vélodyssée is met 1200km de langste fietsroute langs de Atlantische kust van Frankrijk. De route is voor 80% vlak, volledig bewegwijzerd en loopt grotendeels over groene wegen. We hebben een fietsarrangement op het oog die over het deel van de Vélodyssée loopt van Nantes naar la Rochelle. Een heerlijke manier de afwisselende kust van Bretagne te verkennen en te genieten van al het goede dat de zee je biedt.

De tocht start in Nantes vanwaar je enkele tientallen kilometers langs de Loire naar de kust fietst. Je doorkruist authentieke landschappen, zoals de Bretonse moerassen in de Vendée. Je komt door authentieke kustplaatsen met kleurige huizen en drooggevallen vissersboten op het strand. De regio staat bekend om de oester- en mosselkweek, dus die staan bijna altijd wel op de kaart als je neerstrijkt voor een Bretonse lunch. Meer over de Vélodyssée

Ben je geïnteresseerd in een fietsvakantie langs de kust van Bretagne, dan houden we je graag op de hoogte via onderstaand formulier.

Ile Noirmoutier, jpoujol, Pixabay

Kasteel Nantes, foto: Gaspartacus, Pixabay

Saint Brevin les Pins, Serpent d’ocean, foto: François de Dijon, Wikimedia

De kust bij Pornic, foto: Dosto, Wikimedia

Ben je geïnteresseerd in een fietsvakantie langs de kust van Bretagne, dan houden we je graag op de hoogte via onderstaand formulier.

VRIJBLIJVEND INTERESSE FORMULIER

Fietsvakantie langs de kust van Bretagne

 

or

Log in met je gegevens

Wachtwoord vergeten?