Fietsarrangement: 3 dagen in het spoor van Oranje rond Kleve

Je stapt bij dit arrangement niet alleen op een gewone fiets maar ook op een fietslorrie (draisine), rijdend over een oud treinspoor. Zelf trappend rijd je over de rails door de natuur tussen het Duitse Kleve en Kranenburg. Net over de grens kun je zo genieten  van een driedaags ‘Actief’ arrangement in het glooiende landschap langs de Rijn.

Met een Hollands tintje bovendien daar je de fietsroute ‘In het spoor van Oranje’ kunt rijden. Met de fietslorrie wordt het niet alleen ‘in het spoor van Oranje’ maar ook ‘over het spoor naar Oranje’ gezien de ligging van Kranenburg tegen onze grens aan. Bezoek in Kleve zelf het Tiergarten stadspark en het niet te missen Slot Schwanenburg. Rond Kleve vind je naast het rivierenlandschap ook uitgestrekte bossen.

Uitvalsbasis voor dit arrangement is het Akzent City Hotel in Kleve. Er ligt een informatiepakket voor je klaar. Kijk voor meer informatie en evt. boeken op de site van Stad Kleve (Duits). Voor een indruk van de fietslorrie kun je naar de eigen website. Het arrangement is te boeken tot 31 oktober.

Kleve_tiergarten_ausblick (794x592)

Het Tiergarten stadspark van Kleve (foto wikimedia)

Schwanenburg_der_Stadt_Kleve (900x588)

Slot Schwanenburg in hartje Kleve kun je niet missen (foto wikimedia)

img_8757-large (900x675)

Met de fietslorrie door het stadspark in Kleve (foto whmgipman)

 >> Titelfoto whmgipman

 

 

 

 

or

Log in met je gegevens

Wachtwoord vergeten?