De duurzaamste groepsaccommodatie van Europa staat op Texel

Op Texel wordt op dit moment de laatste hand gelegd aan een unieke groepsaccommodatie. Het is een initiatief van Martijn & Hendina Eelman, die op deze grond zijn geboren en getogen. Het nieuwe pand dat bestaat uit drie luxe 12-persoons groepsvilla’s is zoals dat heet compleet ‘off-grid’ gebouwd. Dat betekent dat ze volledig zelfvoorzienend zijn op energiegebied en dus geen enkele aansluiting op het gas- en elektriciteitsnetwerk hebben. Ook de watervoorziening levert een permanente besparing van 75%. En dat is dus uniek in Europa.

DE VILLA’S ZIJN NU AL TE BOEKEN: Elke groepsvilla herbergt zes luxe 2-persoonsslaapkamers, elk met een eigen toilet en badkamer. De woonkamer en keuken zijn royaal en geschikt voor algemeen gebruik. Twee van de drie villa’s zijn te koppelen via een open verbinding. Wel prettig dat iedereen zich kan terugtrekken op zijn eigen kamer. Op het terrein bevindt zich tevens een milieuvriendelijke zwemvijver.

Ga voor meer informatie en boeken naar: nieuwleventexel.nl

TEXEL-7

Het nieuwe gebouw is het eerste in Europa dat volledig ‘off-grid’ is gebouwd volgens de laatste duurzame technieken, materialen en installaties.

TEXEL-ACCO

Elke groepsaccommodatie herbergt zes luxe 2-persoonsslaapkamers, elk met een eigen toilet en badkamer.

TEXEL-ACTIEV

Door de centrale ligging van de accommodatie in Den Burg zijn de verschillende natuurgebieden goed bereikbaar. Foto’s: Trude Hardeman ( Ecktiv Community )

TEXEL-GREEN-EGG,-Carddine.com

In overleg met de eigenaar zijn er diverse activiteiten te organiseren, zoals kookworkshops op een Green Egg. Foto: Carddine.com

De villa’s zijn nu al te boeken, ga voor meer informatie en boeken naar: nieuwleventexel.nl

or

Log in met je gegevens

Wachtwoord vergeten?