De ultieme vitaminenreep voor onderweg

Het is vaak even zoeken wat je meeneemt aan eten tijdens een hike of een fietstocht. Er is niet altijd ruimte voor voorgesmeerde broodjes in de tas. Bovendien moet het eten gezond zijn en je nieuwe energie opleveren zeker bij langere of zwaardere inspanningen. De voedselrepen (foodbars of mealbars) worden steeds populairder maar wisselen enorm in kwaliteit. Voor je het weet heb je enkel een kortwerkend suikershot naar binnen gewerkt. Het Amerikaanse Greenbelly pretendeert nu de ultieme mealbar te hebben.

De naam Greenbelly zegt het al: een mealbar met enkel natuurlijke producten voor de buik. Eén reep is al genoeg om een derde van je dagelijkse hoeveelheid vitaminen naar binnen te krijgen. Met drie repen heb je voldoende koolhydraten, eiwitten en zouten (natrium) voor de hele dag binnen incl. het aantal benodigde calorieën. En amper ruimte in je tas, ideaal. Letterlijk een ‘meal to go’. De repen zijn er in 3 smaken en zijn vacuüm verpakt, dus lang houdbaar.

p1040919q

Ontwikkeling van Greenbelly
Greenbelly is een initiatief van de jonge Chris Cage, een fanatieke backpacker en lange afstandsfietser die tijdens het reizen merkte dat hij niet overal gezond voedsel kon krijgen. De mealbars die hij meenam stilde zijn honger voor een korte periode maar gaven niet echt energie. Eenmaal terug thuis begon hij samen met wetenschappers aan de ontwikkeling van een gezonde, voedzame en duurzame mealbar met uiteindelijke de Greenbelly als resultaat. Lees meer over de Greenbelly mealbars op Chris zijn website. Hier vind je recensies en kun je ze ook bestellen (engelstalig).

greenbelly-hiker

Meer informatie op Greenbelly.co

 

 

or

Log in met je gegevens

Wachtwoord vergeten?