De nieuwste FLYER E-bikes 2019: stoer en verrassend van kleur

De nieuwe FLYER E-bike Upstreet5

De nieuwste modellen van de ‘Rolls Royce’ onder de E-bikes staan bij de dealer. Zelf zullen de medewerkers van FLYER dat nooit zeggen: de Rolls Royce onder de E-bikes. Maar ontkennen kunnen ze het ook niet, zo worden ze nu eenmaal gezien door veel van hun klanten. En ook als wij het zo links en rechts om ons heen vragen aan verschillende E-bikers wordt het beaamd. FLYER E-bikes behoren tot de top en dat maakt dat ze misschien niet voor iedereen zijn weggelegd. Maar als je van plan bent om je E-bike echt veel te gebruiken, bijvoorbeeld voor woon- werkverkeer in combinatie met fietsvakanties, dan is een FLYER een serieuze optie.

Als je van plan bent om je E-bike ook te gebruiken voor je fietsvakanties, dan is FLYER een serieuze optie.

Om er achter te komen waarom zoveel mensen de kwaliteit van FLYER herkennen willen we dat zelf ervaren. Dus maken we een afspraak om een paar verschillende FLYERS uit te proberen. Wat direct opvalt, en dat is misschien wel het meest kenmerkend voor FLYER is het gevoel van controle. Dus niet dat hij opeens onder je achterste vandaan schiet. Of dat je op een hobbelige ondergrond onzeker wordt. Dat heeft te maken met een combinatie van factoren, laten we ons uitleggen.

DE STIJFHEID VAN HET FRAME | De constructeurs van FLYER hebben precies uitgevonden hoe dik het aluminium van het frame moet zijn om de stijfheid en dus stabiliteit tijdens het rijden te garanderen. Dat betekent dat je waarschijnlijk e-bikes kunt vinden met een lichter frame, maar dat je daarbij dan inlevert op rijkwaliteit. Bij FLYER kun je kiezen uit talloze basis-frames, elk ontwikkeld met hun specifieke eigenschappen. Bij alle types speelt de positie van de batterij en de motor een rol die mede bepalend is voor een optimale wegligging.

DE ZELF TE KIEZEN TECHNOLOGIE | Eigenlijk is er geen standaard FLYER te koop. Bij de aanschaf van een FLYER E-bike moet je eerst bepalen waarvoor je hem wilt gaan gebruiken. Heb je hem dagelijks nodig voor woon-werk-verkeer in het vlakke Nederland of ben je ook van plan om er bijvoorbeeld fietsroutes in de Alpen mee te rijden. Vervolgens kun je dan kiezen uit verschillende systemen met bijbehorend type E-bike. De ultieme boordcomputer met het FIT-systeem is door FLYER zelf ontwikkeld en is het meest geavanceerd in gebruik. Eenmaal ingesteld worden alle omstandigheden geregistreerd en wordt het vermogen van de fiets tijdens het rijden daarop voortdurend aangepast. Dat geeft een geweldig gevoel van zekerheid en controle.

DE ONMISBARE VAKMAN IN DE BUURT | Door het bovenstaande verhaal, spreekt het voor zich dat je een FLYER niet zomaar online kunt bestellen en laten afleveren. De door FLYER erkende fietsspecialisten worden doorlopend op de hoogte gehouden van de nieuwste ontwikkelingen en werken nauw samen met de technische mensen van FLYER.

Hieronder vind je een overzicht van de nieuwe FLYER modellen en kleuren 2019.

Ga voor meer informatie en de complete collectie FLYER E-bikes naar: flyer-fietsen.nl

 

Een van de nieuwe kleuren in de Urban-serie

Deze nieuwe Urban-serie is stoerder geworden dan zijn voorganger

Ook nieuwe kleuren in de speciale tour-e-bikes

De klassieke GoTour5 met zijn lage instap heeft ook nieuwe kleuren. De plaats van de accu zorgt voor een langere wielbasis.

 

Voor het echte werk in de bergen is er de Uproc-serie

Dit is de nieuwe Pluto, voor wie de files zat is: gewoon mee in de trein.

 

Ga voor meer informatie en de complete collectie FLYER E-bikes naar: flyer-fietsen.nl

Klik op de kaart en vind de FLYER dealer bij je in de buurt

or

Log in met je gegevens

Wachtwoord vergeten?