De nieuwste Falke Wandelsokken met 63% Merino wol, dus droog en warm

Foto's: Falke.com

Je kunt bijna niet geloven dat het nog winter wordt, maar toch kan het zomaar beginnen. En misschien zijn je voeten daar wel blij mee, want dan mogen ze eindelijk weer warme sokken aan. De nieuwste universele Walkie Ergo Sokken van FALKE zijn samengesteld uit hoogwaardige materialen en bestaan voor 63% uit Merinowol. Deze zachte wol wordt gemengd met andere draden die ervoor zorgen dat de kous de voeten droog  houdt en tegelijkertijd warm.

Waarom FALKE kousen en sokken zo perfect zitten tijdens je wandelingen zit hem in de gepatenteerde pasvorm en de ultralichte anatomische badstof zool die loopt van de hiel tot over de tenen. Vandaar natuurlijk dat je bij FALKE een aparte linker en rechter kous hebt. Let er bij aanschaf op dat je de juiste maat kiest, want hoe beter ze aansluiten hoe comfortabeler je loopt.

De Walkie Ergo Sokken van FALKE zijn er in 13 kleuren en kun je bekijken of bestellen op: falke.com/nl

 

De pasvorm en materiaalkeus van Falke-sokken is bij uitstek geschikt voor actieve wandelaar

 

De Walkie Ergo Sokken van FALKE zijn er in 13 kleuren en kun je bekijken of bestellen op: falke.com/nl

 

Falke is in 1895 ontstaan doordat Dakdekker Franz Falke-Rohen, die in de koude wintermaanden als seizoensgebonden breier werkte, zijn eigen tricotagebedrijf oprichtte. Ga voor meer over de historie van Falke naar: falke.com/nl

 

or

Log in met je gegevens

Wachtwoord vergeten?