De new look van Lowa

Lowa wandelschoen 2014. Foto Lowa

MEEST GEVRAAGDE OUTDOOR-SCHOEN VAN DE BENELUX EN DUITSTALIG EUROPA IS NIET BANG VAN EEN KLEURTJE.

Sinds de oprichting in 1923 heeft de LOWA-schoen zich ontwikkeld tot de meest gevraagde outdoor-schoen van Duitstalig Europa en de Benelux. De filosofie en de productie methode in het begin, gebaseerd op dubbel stiksel, waren van meet af aan de garantie voor duurzame kwaliteit en comfort.

Als zich in 1970 nieuwe technologieën en kunststoffen aandienen ontwikkelt LOWA de revolutionaire Vulka-zolen. Baanbrekend in die tijd vanwege de 100% waterdichtheid.

In 1993 neemt de Italiaanse Tecnica-group het merk over en wordt de productie van de ski-schoenen verplaatst naar Italië. Maar zowel product-ontwikkeling als een deel van de productie van berg- en trekkingschoenen zijn tot de dag van vandaag ondergebracht in het Zuid-Duitse Jetzendorf. Juist de keuze om LOWA voor 100% in Europa te produceren, met als hoofdzetel Jetzendorf lijkt mede de reden voor het huidige succes wereldwijd.

Dat modegevoel en duurzaamheid hand in hand gaan bij LOWA bewijst het eigentijdse assortiment en de kleuren voor de Herfst van 2014.

LOWASCHOEN-2

ALLES OVER LOWA OP: www.lowa.nl

1 Reactie

Comments are closed.

or

Log in met je gegevens

Wachtwoord vergeten?