De comfortabelste manier om van Tirol naar Venetië te fietsen

Op de fiets van de zuidelijke Alpen langs de rivier de Etsch en helderblauwe bergmeren ga je richting het San Marcoplein in Venetië. In zeven fietsdagen kom je op de overwegend vlakke en licht dalende fietsroute slechts  af en toe een heuvel of korte pittige klim tegen. Tijdens de fietsdagen rijd je 50-75km per dag van hotel naar hotel. Halverwege breng je een volle dag door aan het Gardameer om te genieten van de subtropische sfeer en de gezellige terrassen aan het water. De fietsroute eindigt tenslotte in Venetië.

LAAT DE AUTO LEKKER THUIS | In Nederland vertrek je met fiets en bagage in een luxe touringcar voorzien van comfortabele fauteuils met royale beenruimte. Hij brengt je niet alleen naar het vertrekpunt vanwaar je gaat fietsen, maar blijft gedurende de hele fietsvakantie bij je in de buurt. Dus hij vervoert de bagage van hotel naar hotel. En kan ondersteuning geven waar nodig. De meereizende fietsbegeleider kan je dagelijks alle ins en outs over de komende route vertellen. Al met al een comfortabele actieve fietsvakantie, waarbij je individueel je dagprogramma naar keus kunt invullen en je auto voor de heen en terugreis lekker thuis kunt laten.

We overwegen om deze comfortabele fietsvakantie van Tirol naar Venetië op te nemen in ons reisassortiment. Mocht je daarin geïnteresseerd zijn, laat dat dan weten met het vrijblijvend interesseformulier onderaan deze pagina. Dan houden we je als eerste op de hoogte.

Neem de bus met chauffeur mee op je fietsvakantie van Tirol naar Venetië

Ben je geïnteresseerd in zo’n comfortabele fietsvakantie van Tirol naar Venetië laat dat dan weten met onderstaand vrijblijvend interesseformulier. Dan houden we je als eerste op de hoogte.

VRIJBLIJVEND INTERESSE FORMULIER

Ja ik ben wel geïnteresseerd in deze comfortabele fietsvakantie van Tirol naar Venetië, hou me maar op de hoogte.

or

Log in met je gegevens

Wachtwoord vergeten?