800 kilometer ‘Camino de Compostela’ in 192 pagina’s

Foto: Pxfuel

De titel van het boek zegt genoeg over het lopen van een pelgrimstocht: ‘SimpelWeg Gelukkig’. Simpelweg omdat je er tijdens het lopen achter komt dat het geluk in jezelf zit en dat je het alleen maar hoeft te bevrijden van alle eerder ingenomen meningen en standpunten. Mooi om te lezen hoe Anne-Marie haar ervaringen deelt in een boek dat lezenswaardig is, of je nu van plan bent om de route een keer zelf te gaan lopen of niet.

HET BOEK | Prachtige spirituele pelgrimstocht naar Santiago de Compostela. In ‘SimpelWeg Gelukkig’ neemt Anne-Marie je mee op reis naar Santiago de Compostela. Tijdens deze achthonderd kilometer lange voettocht leert ze zekerheden en onzekerheden los te laten en de cadeaus van het leven te aanvaarden. Ze maakt kennis met mensen uit de hele wereld, maar de mooiste ontmoeting op de pelgrimsroute is de ontmoeting met zichzelf.

RECENSIE | van El Camino Francés: Ik werd ‘simpelweg blij’ van het lezen van dit boek. Een vrolijke, eerlijke, humorvolle én liefdevolle beschrijving van de 800 km lange voettocht die de schrijfster maakte van Saint Jean Pied de Port naar Santiago de Compostela. Zij neemt je mee van dag tot dag, van plaats naar plaats en van emotie naar emotie.

Je kunt het boek ‘SimpelWeg Gelukkig’ bestellen bij: bol.com

or

Log in met je gegevens

Wachtwoord vergeten?