8 febr: Culinaire Winterwandeling t.b.v. Vakantie-Hospitaalschip Prins Willem Alexander

Foto: Vakantie-Hospitaalschip Prins Willem Alexander.

Op 8 februari wordt er in Harderwijk een Culinaire Winterwandeling georganiseerd t.b.v. Vakantie-hospitaalschip Prins Willem-Alexander, genaamd PWA. Jaarlijks genieten 2000 chronisch zieken en/of mensen met een beperking van een vakantie aan boord van dit schip, dat daar speciaal voor is ingericht. Omdat het schip vanwege zijn leeftijd steeds meer onderhoud nodig heeft is de stichting steeds meer afhankelijk van sponsoren, schenkingen en donaties. Vandaar deze Culinaire Winterwandeling op 8 februari.

De 10km lange wandelroute start vanaf het schip aan de strekdam in Harderwijk. Hier word je op het schip ontvangen met koffie of thee met iets lekkers, waarna de wandeling kan beginnen. Een mooie route door Harderwijk, langs het water, over oude weggetjes en kronkelpaadjes, langs oude stadsmuren, stadspoorten en kerken. Op 2 plaatsen opgeluisterd door een stadsgids die leuke dingen vertelt over de historie van Harderwijk.

Onderweg geniet je van heerlijke gerechten die in de open lucht worden geserveerd bij de deelnemende restaurants. De wandeling eindigt weer op het schip waar je de Culinaire Winterwandeling besluit met het dessert. Je bijdrage van 50,- komt ten goede aan het schip.

Ga voor meer informatie en aanmelden naar: vakantieschip.nl

or

Log in met je gegevens

Wachtwoord vergeten?