8-daagse reis langs de Rhône, fietsend en varend met exclusieve salonboot

Van Lyon naar Arles op de exclusieve MS-Provence

Stel je voor; een week door de Provence afwisselend fietsend langs- en varend over de Rhône van Lyon naar Arles. Waarbij je verblijft op de luxe salonboot MS Provence die je het ultieme vier-sterren-gevoel geeft. Dagelijks fiets je een route van rond de 40km langs de mooiste steden en landschappen van de Provence. Met voldoende tijd om tussenstops te maken op Provençaalse marktjes of wijnchateaux te bezoeken. Veel zul je stukken van de bekende fietsroute ‘Via Rhôna’ volgen en ’s avonds aan het diner zul je langzaam het landschap aan je voorbij zien glijden. 

Als je de salonboot MS Provence ziet, begrijp je dat een verblijf van een week, varend over de Rhône niet goedkoop kan zijn. Zo zal de prijs o.b.v. volpension rond de 1600,- pp zijn. Maar het is wel een unieke ervaring om het goede Franse leven eens op een geheel andere manier te beleven tijdens deze vakantie. Reizend langs uitgestrekte wijnvelden, stille natuurparken, de Provençaalse lavendelvelden, de rotsen en het groen van de Ardèche tot aan het beroemde Arles van Vincent van Gogh.

Ben je geïnteresseerd in dit exclusieve 8-daagse fiets-vaar-arrangement door de Provence, laat het dan weten met het vrijblijvende interesseformulier onderaan deze pagina.

 

Onderweg heb je alle tijd om te genieten van het Provencaalse leven

 

Een foto-impressie van de MS Provence

Ben je geïnteresseerd in dit exclusieve 8-daagse fiets-vaar-arrangement door de Provence, laat het dan weten met onderstaand interesseformulier

VRIJBLIJVEND INTERESSE FORMULIER

Fiets-vaar-arrangement door de Provence

Ja, ik ben geïnteresseerd en ben benieuwd naar jullie definitieve aanbod.

or

Log in met je gegevens

Wachtwoord vergeten?