6 & 7 juli: Klaverblad Wandel & Fietsweekend Drenthe

Dat het Drentse landschap populair is bij wandelaars en fietsers is bekend. Daarom organiseren ze in Uffelte daar elk jaar een speciaal wandel en fiets weekend. Voor iedereen die de regio wat beter wil leren kennen en voor hen die uit gevoelens van heimwee het natuurschoon willen herbeleven. Zaterdag 6 juli is de Fietsdag en staan er vijf themaroutes op het programma, waaruit je kunt kiezen. En zondag de 7e is de Wandeldag met keuze uit vier themaroutes.

Dit zijn de Klaverblad fietsroutes: 3 van elk ongeveer 19 en een kindvriendelijke van 12. De Klaverblad Wandeltocht loop je in 4 prachtige lussen van elk ongeveer 10 kilometer. Omdat elke lus weer eindigt bij Herberg De Roskam in Uffelte, kun je stoppen wanneer je wilt.

Ga voor meer informatie en inschrijven naar: wandelen-in-uffelte.nl

 

NATUURHUISJE HUREN IN UFFELTE?

Natuurrhuisje-UffelteDrenthe

Zoek je een plek om helemaal te genieten van de rust en de ruimte van Zuid-West Drenthe? Kom dan logeren in de verbouwde schaapskooi, een prachtige plek én onderdeel van een beschermd dorpsgezicht, verscholen onder ruisende eikenbomen, aan het begin van een zandpad. MEER >

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

or

Log in met je gegevens

Wachtwoord vergeten?