26 t/m 28 okt: Beleef Weekend Vaals

Drielandenpunt bij Vaals, foto: Heipei,-Flickr

Een weekend met maar liefst 30 verschillende activiteiten, waaronder o.a. een pelgrimtocht met ezels, een Lutherwandeling door de stad en je kunt leren hoe je schapen moet drijven. Ook is er in het kader van de nacht voor de nacht een lantaarnwandeling en kun je daarnaast bij sfeervol kaarslicht genieten van een heerlijk diner of beleef je de mysterieuze wereld van sprookjes.

Het Beleef Weekend staat in het teken van de Nacht van de nacht & de Dag van de stilte. Veel activiteiten hebben dan ook als doel om even afstand te nemen van het dagelijkse hectische leven.

Ga voor alle 30 activiteiten naar: beleefweekend.nl

Overnachtings tip: Boek een Natuurhuisje in de buurt van Vaals

Dit tweepersoons natuurhuisje beschikt over ruime zitkamer en een moderne luxe open keuken. Slaapkamer met boxspringbed (bij aankomst al lekker opgemaakt), en badkamer met bad/ douche en losse wastafel. Het huisje aan de rand van het schilderachtige dorpje Epen heeft uitzicht over het gehele Geuldal. Vanuit het appartement loop je zo het wandelpad langs de Geul op, vanwaar je diverse wandelingen kunt maken. Ga voor meer informatie en boeken naar: Natuurhuisje.nl

or

Log in met je gegevens

Wachtwoord vergeten?