20 & 21 okt: Wandel2daagse door de Drentse Hooglanden

Foto's: 2.wild.nl

De Drentse Hooglanden is de verzamelnaam voor het gebied midden in Drenthe in de vorm van een soort omgekeerd soepbord. Hoog in het midden en laag aan de randen. Vooral het gebied in het midden kenmerkt zich door prachtige natuur. Met slingerende beekjes door het bos, vergezichten over de kleurrijke heide en de karakteristieke esdorpen die de bakens in het landschap zijn.

Doel van de organisatie: “We willen met onze wandelingen het mooie landschap van de Drentse Hooglanden laten zien,” vervolgt Sok. “Samen met heel veel enthousiaste vrijwilligers hebben wij drie tochten uitgezet. Wandelaars kunnen meedoen aan een tocht van 15, 20 of 30 km. De tochten hebben een grote aantrekkingskracht op mensen van buiten de provincie. Zo’n 65% van de deelnemers komt van buiten de provincie Drenthe. Ik vind het mooi dat we op deze wijze kunnen laten zien hoe prachtig onze provincie is. Maar ook de inwoners van Drenthe of zelfs de Drentse Hooglanden komen op plekjes waar ze nog nooit eerder zijn geweest.”

Je kunt dagelijks kiezen uit de afstanden 15, 20 of 30 km. Je kunt inschrijven voor één of twee dagen. En op de site vind je ook tips voor overnachtingsadressen van pittoreske B&B of luxe hotel in de omgeving

Ga voor meer informatie en inschrijven naar: wandel2d.nl

Ga voor meer informatie en inschrijven naar: wandel2d.nl

or

Log in met je gegevens

Wachtwoord vergeten?