15 sept: In beweging met de ‘Reuma Walk’ in Lunteren

Foto: Reuma Walk

Voor de vijfde keer op rij organiseren Astrid van de Nieuwenhof en Wanda Catsman de ‘Reuma Walk’, en dit jaar in Lunteren. Via deze sponsorloop wordt niet alleen aandacht gevraagd voor de bijna 2 miljoen Nederlanders die in meer of mindere mate beperkt worden door reuma. Maar wordt ook de patiënten mentaal een hart onder de riem gestoken door de nadruk te leggen op wat je nog wel kunt, want in beweging blijven is belangrijk voor reumapatiënten. Heb je iemand in je omgeving met reuma, dan is dit de manier om hem of haar een dag mee te nemen op deze wandeling in Lunteren.

Goed om te weten dat zelfs artsen en onderzoekers hun beste wandelschoenen aantrekken voor deze Reuma Walk. Je kunt kiezen uit de afstanden 5, 10 en 15 km.

Ga voor meer informatie en aanmelden naar: reumanederland.nl

Ook artsen en onderzoekers geven acte de présence en wandelen mee met de Reuma Walk, foto: reumanederland.nl

Motto Reuma Walk: ‘Bewegen is voor veel mensen met reuma dé manier om klachten te verminderen. Daarom komen we op 15 september in beweging mét reuma. Samen gaan we de strijd aan voor een beter leven met reuma vandaag en een leven zonder reuma morgen. We gaan grenzen verleggen. Stap voor stap’. Met de opbrengst van de Reuma Walk kan Reuma Nederland  weer belangrijk reuma-onderzoek steunen.

Ga voor meer informatie en aanmelden naar: reumanederland.nl

 

or

Log in met je gegevens

Wachtwoord vergeten?